Spar op til 70% - Tilbud fundet på "

Barn og baby

"
DE BEDSTE TILBUD
Trunki kuffert, Pedro pirat
Trunki kuffert, Pedro pirat

En kendt dansk forfatter sagde engang: "At rejse er at leve". Selvom det er langt over 100 år siden det blev sagt, så er det stadig i den grad sandt. Det er vigtigt at børn oplever ting og at rejse kan være en af de største oplevelser. At rejse med børn er dog ikke altid lige let, og det bliver ikke lettere af, at man også skal bære sit barns bagage.   Med en børnekuffert fra Trunki, slipper du ikke blot for besværet ved at skulle have dit barns bagage, du sikrer også at turen bliver lidt sjovere. En Trunki kuffert er nemlig ikke bare en kuffert - det er en følgesvend, der er er sjov at have med, om destinationen så er Thailand, Tyskland eller Thy. De er dog ikke kun sjove og flotte, de er også praktiske og ikke mindst holdbare. Barnet kan selv trække kufferten, eller barnet kan sidde på den og få hvilet fødderne. Fakta om kufferten fra Trunki  Fremstillet i slagfast plast Ekstra brede hjul, så den er stabil Indvendig elastik til at holde indholdet på plads Aftagelige håndtag og rem Skulderstrop Sikre gummikanter, så børnene ikke klemmer fingerne Sikkerhedslås Godkendt som håndbagage 46 x 20 x 31 cm. vægt 1,6 kg. Volume 18 liter Se alle  Trunki kufferter her  Trunki børnekuffert er med garanti et hit. Lykken er at have sin egen kuffert, og når den så samtidig kan bruges til at sidde på, er du sikker på at have gjort et godt køb.  God at have med i lufthavnen, da barnet kan trækkes på kufferten, når trætheden melder sig. Skal I flyve, er Trunki kufferten også godkendt som håndbagage, hvilket betyder at dit barn kan have ting til flyveturen i den. Den er også perfekt til at pakke lidt tøj eller legetøj i. Kan også bruges som opbevarings og legekuffert.

Læs mere
Medela Mælkeopsamlingsskaller, 2 Stk., Medela
Medela Mælkeopsamlingsskaller, 2 Stk., Medela

Smarte mælkeopsamlingsskaller til brystmælk Medelas mælkeopsamlingsskaller er udviklet til, at opsamle mælk som løber fra brystet. Du kan bruge disse Medela opsamlingsskaller i de tilfælde hvor almindelige ammeindlæg ikke suger nok, eller hvis der under amningen kommer mælk ud af det modsatte bryst. Her kan du med brystskallerne opsamle mælken og bagefter give det til dit barn. Dette gøres meget nemt da skallerne har et indbygget indhak, som anvendes som hældetud. Du kan derfor uden ekstra arbejde opsamle mere mælk til dit barn og intet går til spilde under amningen. Indhakket i den hårde plast bruges når du skal hælden mælken over i en flaske eller opbevaringsbeholder. Mælkeopsamlingsskallerne består af 2 dele og er ca. 8 cm i diameter. Hullet til brystvorten og det brune område er ca. 4 cm, og passer til de fleste. Den anatomiske form på brystskallerne samt det hudvenlige materiale gør, at de er meget behagelige at have på. Det anbefales at man ikke benytter mælkeopsamlingsskallerne om natten, da det kan give ømhed i brystet. Det primære formål med disse skaller er at opsamle den mælk, som løber fra det bryst din baby ikke har ved under amningen. Du kan dog også bruge disse opsamlingsskaller istedet for ammeindlæg, hvis du lækker meget mælk og derved undgå plask våde ammeindlæg og tøj. OBS. Din baby må kun få den modermælk der er opsamlet under amningen. Hvis din baby ikke skal have modermælken med det samme, skal det straks stilles i køleskabet og bruges inden for 24 timer. Anvendelse : Brug skallerne direkte på brystet med din amme BH udenpå, så skallerne bliver holdt på plads. Læg mælkeopsamlingsskålene i din amme BH, så åbningen i silikonevæggen sidder nøjagtig over brystvorten. Vær opmærksom på at hældetuden vender opad når skallerne bruges, så mælken ikke løber ud. Det anbefalers at du tømmer mælkeopsamlingsskallerne hver 2–3 time og samtidig giver brysterne lov til at blive tørre. Rengøring:Efter brug kan skjold og silikonevægge vaskes i hånden med opvaskemiddel eller i opvaskemaskinen . Steriliser brystskallerne før brug og derefter en gang dagligt.Materiale :Skjold: PolypropylenSilikonevæg: SilikoneFordele:  Nem tømning af brystskallen med den indbyggede tud Ingen modermælk går til spilde Diskret under tøjet Behagelig pasform Genanvendelig BPA-fri og derfor sikker for både mor og barn

Læs mere
Klean Kanteen Insulated Classic 592ml Grøn Grøn 592ML
Klean Kanteen Insulated Classic 592ml Grøn Grøn 592ML

18/8 Rustfrit stålkonstruktion.Climate Lock dobbeltvægsisolering holder drikkevarer varme i op til 20 timer og afkøles i op til 50 timer.Elektrocoated indvendig, en sikker og giftfri proces og afrundede hjørner gør det nemt at rengøre.Leveres med Loop Cap (Lækagesikker)Kompatibel med alle Classic Caps, inklusive Sport Cap 3.0 og Plastic Free Bamboo Cap.Håndvask anbefales til alle isolerede produkterLivstidsgarantiSÅDAN VASKER MAN FLASKER, KRUS, MADBEHOLDERE OG PROPPER/LÅG.Klean Kanteens Classic-flasker og Wide-flasker (i børstet rustfri finish) kan vaskes i opvaskemaskinen. Det samme gælder vores pint-krus og madbeholdere.Klean Kanteen anbefaler, at du håndvasker alle farvede flasker, vakuumisolerede flasker, tumblerglas og madbeholdere.Til grundig rengøring kan du bruge varmt opvaskevand og en flaskebørste. Klean Kanteen anbefaler også et gammeldags rengøringstip: Bland vand og bagepulver til en tyk masse.Hvis din flaske eller dit låg fastholder smage eller lugte, skal du bruge fortyndet eddike og lade produktet ligge i væsken natten over. BEMÆRK: Unibody Bambusprop i rustfrit stål må ikke lægges i blød!Alle Kid Kanteen- og Classic-propper(undtagen Unibody Bambusprop) kan vaskes i opvaskemaskinen. Café Cap kan vaskes i opvaskemaskinen, og den roterende del på toppen af proppen kan aftages for grundig rengøring.De oprindelige rustfri Loop og Flat Caps skal vaskes i hånden, da de er konstrueret med to materialer: rustfrit stål og polypropylen. Derfor skal de vaskes i hånden, så man sikrer, at der ikke løber vand ind i hulrummene.

Læs mere
Klean Kanteen Kid Classic Sport 355ml Rød Rød 355ML
Klean Kanteen Kid Classic Sport 355ml Rød Rød 355ML

Helt fri for BPA og andre giftstoffer.Anbefales til børn over 4 år.Afrundede hjørner gør det nemt at rengøre18/8 og 201 fødevaregodkendt rustfrit stål. Hverken afgiver eller optager smag.Stor åbning til påfyldning med isterninger eller frugt.Klean Coat™-pulverlak gør flasken mere bæredygtig og sikker for både mennesker og miljø (Brushed Stainless har ikke Klean Coat™-pulverlak).Passer i de fleste kopholdere Pleje: Bør vaskes i hånden. (Farven Brushed Stainless kan vaskes i opvaskemaskinen)Sport Cap er spildsikkerLækagesikker: NejSÅDAN VASKER MAN FLASKER, KRUS, MADBEHOLDERE OG PROPPER/LÅG.Klean Kanteens Classic-flasker og Wide-flasker (i børstet rustfri finish) kan vaskes i opvaskemaskinen. Det samme gælder vores pint-krus og madbeholdere.Klean Kanteen anbefaler, at du håndvasker alle farvede flasker, vakuumisolerede flasker, tumblerglas og madbeholdere.Til grundig rengøring kan du bruge varmt opvaskevand og en flaskebørste. Klean Kanteen anbefaler også et gammeldags rengøringstip: Bland vand og bagepulver til en tyk masse.Hvis din flaske eller dit låg fastholder smage eller lugte, skal du bruge fortyndet eddike og lade produktet ligge i væsken natten over. BEMÆRK: Unibody Bambusprop i rustfrit stål må ikke lægges i blød!Alle Kid Kanteen- og Classic-propper(undtagen Unibody Bambusprop) kan vaskes i opvaskemaskinen. Café Cap kan vaskes i opvaskemaskinen, og den roterende del på toppen af proppen kan aftages for grundig rengøring.De oprindelige rustfri Loop og Flat Caps skal vaskes i hånden, da de er konstrueret med to materialer: rustfrit stål og polypropylen. Derfor skal de vaskes i hånden, så man sikrer, at der ikke løber vand ind i hulrummene.

Læs mere