Spar op til 70% - Tilbud fundet på "

Damesportstøj

"
DE BEDSTE TILBUD
Rogelli Pesara Lady Vinterjakke, Blue/pink, L
Rogelli Pesara Lady Vinterjakke, Blue/pink, L

Vinterjakke i vind- og vandafvisende kvalitet Rogelli Pesara er en særdeles praktisk og anvendelig cykeljakke til de kolde perioder. Cykeljakken er let vind- og vandafvisende og er lavet i et rigtig sporty look med mange fede detaljer. Den har lynlås hele vejen gennem, så du også sagtens kan lukke lidt op hvis det bliver for varmt. Elastiske manchetter Jakken er skab med elastiske manchetter i ærmerne samt indvendig elastik i bunden af ryggen. Det sikrer jakken altid sidder som den skal og ikke kryber op når du cykler. Lynlåsen som går hele vejen gennem jakken gør det nemt, at få ekstra luft ind på kroppen når du er ude og køre. Super at have med på turen Jakken er helt ideel til de lange cykelture og har en lomme bagpå, så der er plads til de mest gængse ting eller lidt energiprodukter til turen. Alt i alt er dette en super cykeljakke til dig, som ikke bliver holdt tilbage af de kolde dage. Værd at vide om denne jakke Lækker kvalitet fra Rogelli Skabt til kvindelige ryttere Vind- og vandafvisende Dynashield 3000 / Dynatherm Flex 220 materiale Elastiske manchetter i ærmerne Praktisk lomme på ryggen Foret og åndbar Race Fit pasform Størrelsesguide Race Fit RaceFit har en tætsiddende pasform, og sidder tættere til kroppen end Comfort Fit. Komfort og fleksibilitet er stadig i fokus. Du finder Rogelli’s størrelsesguide her Rogelli Prisvenligt cykeltøj i god kvalitet Rogelli har gjort det til deres mission at lave prisvenligt cykeltøj, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet. Det gør sig også glædende for dette produkt, som lever op til deres høje standarder. Rogelli blev grundlagt i 1974 og de har lige siden lavet cykeltøj i rigtig lækker kvalitet til fornuftige penge.

Læs mere
Rogelli Fruity Eco Lady Cykeltrøje, Mint/coral, Xs
Rogelli Fruity Eco Lady Cykeltrøje, Mint/coral, Xs

Kortærmet cykeltrøje til kvinder Rogelli Fruity Eco er en cykeltrøje med korte ærmer i lækker kvalitet, der specielt designet til kvinder. Cykeltrøjen har en god pasform og er behagelig at have på. Den kommer i en nydelig farve; med flotte kontraster og kan maskinvaskes med lignende farver. Trøjen anbefales til forårs- og sommerbrug eller under en jakke i de mere kolde perioder. Lækker kvalitet fra Rogelli Er du på jagt efter en cykeltrøje i god kvalitet, er Rogelli Fruity Eco et perfekt valg for dig. Cykeltrøjen har Pro Fit pasform, og den sørger for du er klædt ordentligt på. Bagpå er trøjen længere, så den når ned bagom og kommer desuden med tre praktiske lommer samt en lille lynlåslomme. Værd at vide om denne cykeltrøje til damer Original Rogelli kvalitet Cykeltrøje til kvinder 3 lommer bagpå + lille lynlåslomme Silikonekant i bunden God og behagelig pasform Flot feminint design Størrelsesguide Pro Fit Pro Fit er den mest tætsiddende pasform, og sidder meget tæt til kroppen. Der er fokus på minimal friktion for at opnå den allerbedste aerodynamik. Du finder Rogelli's størrelsesguide her Rogelli Prisvenligt cykeltøj i god kvalitet Rogelli har gjort det til deres mission at lave prisvenligt cykeltøj, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet. Det gør sig også glædende for dette produkt, som lever op til deres høje standarder. Rogelli blev grundlagt i 1974 og de har lige siden lavet cykeltøj i rigtig lækker kvalitet til fornuftige penge.

Læs mere
Rogelli Core Regnjakke, Fluor, Xxl
Rogelli Core Regnjakke, Fluor, Xxl

Vandafvisende jakke i trafiksikker farve Core regnjakken er en vind- og vandafvisende cykeljakke, der er oplagt til cykelturene i det ustadige vejr. Cykeljakken er fremstillet i vandtæt nylon for god komfort, mens båndet ved ærmekanterne sørger for, at jakken bliver, hvor den skal uden du får våde ærmer. Cykeljakken er længere bagpå for ekstra beskyttelse ved vand og snavs fra vejene, og den neongule farve skaber stor opmærksomhed og synlighed i trafikken før øget sikkerhed. Hold dig tør på turen Vil du gerne sikre dig, at din overkrop holdes tør på dine cykelture, er Rogelli Core regnjakken et musthave for dig. Cykeljakken holder vind og vand ude, så du ikke bliver kold og våd og i stedet blot kan fokusere på at lægge al kraft i pedalerne. Værd at vide om denne jakke Praktisk cykeljakke Velkendt Rogelli kvalitet Lav vægt for behagelig komfort Med længere bagstykke Åndbar, let, tapede sømme Vandafvisende, Aqualite 5000 materiale Vindafvisende kvalitet Race Fit pasform Størrelsesguide Race Fit RaceFit har en tætsiddende pasform, og sidder tættere til kroppen end Comfort Fit. Komfort og fleksibilitet er stadig i fokus. Du finder Rogelli’s størrelsesguide her Rogelli Prisvenligt cykeltøj i god kvalitet Rogelli har gjort det til deres mission at lave prisvenligt cykeltøj, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet. Det gør sig også glædende for dette produkt, som lever op til deres høje standarder. Rogelli blev grundlagt i 1974 og de har lige siden lavet cykeltøj i rigtig lækker kvalitet til fornuftige penge.

Læs mere
Rogelli Benice 2.0 Langærmet Dametrøje, Grey, X-Small
Rogelli Benice 2.0 Langærmet Dametrøje, Grey, X-Small

Langærmet cykeltrøje til kvinder til 8-18°C Rogelli Benice 2.0 cykeltrøjen med lange ærmer, der er perfekt til cykelturene på de køligere dage. Cykeltrøjen er skabt i elastiske materialer for en god, fleksibel pasform samt god komfort under kørsel. Den lange lynlås gør det nemt at iføre sig trøjen, der i øvrigt nemt kan lynes en ned, hvis der er behov for lidt ekstra ventilation. Bagpå er cykeltrøjen en smule længere for god beskyttelse af ryggen, der ellers kan blive blottet. Rogelli Benice 2.0 cykeltrøjen kommer i et elegant look med en neutral grå grundfarve, sorte baglommer, pink refleks samt refleks detaljer. Smart cykeltrøje til mange formål Leder du efter en smart cykeltrøje til de dage, hvor solen ikke står højest på himlen, er Rogelli Benice 2.0 cykeltrøjen dit perfekte match. Den langærmede cykeltrøje er behagelig at have på, og så sørger den for, at du får en komfortabel cykeltur selv i det kølige vejr. Værd at vide om denne trøje med lange ærmer Velkendt Rogelli kvalitet Skabt til kvinder/piger Elastiske materialer Med lang lynlås Længere rygstykke 3 lommer + lynlåslomme bagpå En anelse foret Skabt til 8-18°C Race Fit pasform Størrelsesguide Race Fit RaceFit har en tætsiddende pasform, og sidder tættere til kroppen end Comfort Fit. Komfort og fleksibilitet er stadig i fokus. Du finder Rogelli’s størrelsesguide her Rogelli Prisvenligt cykeltøj i god kvalitet Rogelli har gjort det til deres mission at lave prisvenligt cykeltøj, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet. Det gør sig også gældende for dette produkt, som lever op til deres høje standarder. Rogelli blev grundlagt i 1974 og de har lige siden lavet cykeltøj i rigtig lækker kvalitet til fornuftige penge.

Læs mere
Rogelli Impress Ss Lady Cykeltrøje, Burgundy/pink, Medium
Rogelli Impress Ss Lady Cykeltrøje, Burgundy/pink, Medium

Kortærmet cykeltrøje til kvinder Rogelli Impress er en cykeltrøje med korte ærmer i lækker kvalitet, der specielt designet til kvinder. Cykeltrøjen har en god pasform og er behagelig at have på. Den kommer i en enkel, sort bundfarve; med lidt kontraster i rødelige og pink nuancer og kan maskinvaskes med lignende farver. Trøjen anbefales til forårs- og sommerbrug eller under en jakke i de mere kolde perioder. Lækker kvalitet fra Rogelli Er du på jagt efter en cykeltrøje i god kvalitet, er Rogelli Impress et perfekt valg for dig. Cykeltrøjen har et behageligt fit, og den sørger for du er klædt ordentligt på. Bagpå er trøjen længere, så den når ned bagom og kommer desuden med tre praktiske lommer bagpå. Værd at vide om denne cykeljakke til damer Original Rogelli kvalitet Cykeltrøje til kvinder 3 lommer bagpå Silikonekant i bunden Race Fit pasform Fuld lynlås med autostop Flot feminint design Rogelli cykeltrøjer er små i størrelserne Størrelsesguide Race Fit RaceFit har en tætsiddende pasform, og sidder tættere til kroppen end Comfort Fit. Komfort og fleksibilitet er stadig i fokus. Du finder Rogelli’s størrelsesguide her Rogelli Prisvenligt cykeltøj i god kvalitet Rogelli har gjort det til deres mission at lave prisvenligt cykeltøj, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet. Det gør sig også glædende for dette produkt, som lever op til deres høje standarder. Rogelli blev grundlagt i 1974 og de har lige siden lavet cykeltøj i rigtig lækker kvalitet til fornuftige penge.

Læs mere
Rogelli Animal Lady Cykeltrøje, Bordeaux/pink, Medium
Rogelli Animal Lady Cykeltrøje, Bordeaux/pink, Medium

Kortærmet cykeltøje til damer Rogelli Animal er en cykeltrøje med korte ærmer i lækker kvalitet, der specielt designet til kvinder. Cykeljakken har en god pasform og er behagelig at have på. Den kommer i en nydelig farve; med flotte kontraster og kan maskinvaskes med lignende farver. Trøjen anbefales til forårs- og sommerbrug eller under en jakke i de mere kolde perioder. Lækker kvalitet fra Rogelli Er du på jagt efter en cykeltrøje i god kvalitet, er Rogelli Animal et perfekt valg for dig. Cykeltrøjen har et behageligt fit, og den sørger for du er klædt ordentligt på. Bagpå er trøjen længere, så den når ned bagom og kommer desuden med tre praktiske lommer samt en lille lynlåslomme. Værd at vide om denne cykeljakke til damer Original Rogelli kvalitet Cykeltrøje til damer 3 lommer bagpå + lille vandafvisende lynlåslomme Silikonekant i bunden Pro Fit pasform Flot feminint design Rogelli cykeltrøjer er små i størrelserne Størrelsesguide Pro Fit Pro Fit er den mest tætsiddende pasform, og sidder meget tæt til kroppen. Der er fokus på minimal friktion for at opnå den allerbedste aerodynamik. Du finder Rogelli’s størrelsesguide her Rogelli Prisvenligt cykeltøj i god kvalitet Rogelli har gjort det til deres mission at lave prisvenligt cykeltøj, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet. Det gør sig også glædende for dette produkt, som lever op til deres høje standarder. Rogelli blev grundlagt i 1974 og de har lige siden lavet cykeltøj i rigtig lækker kvalitet til fornuftige penge.

Læs mere
Rogelli Pesara Lady Vinterjakke, Blue/pink, Xl
Rogelli Pesara Lady Vinterjakke, Blue/pink, Xl

Vinterjakke i vind- og vandafvisende kvalitet Rogelli Pesara er en særdeles praktisk og anvendelig cykeljakke til de kolde perioder. Cykeljakken er let vind- og vandafvisende og er lavet i et rigtig sporty look med mange fede detaljer. Den har lynlås hele vejen gennem, så du også sagtens kan lukke lidt op hvis det bliver for varmt. Elastiske manchetter Jakken er skab med elastiske manchetter i ærmerne samt indvendig elastik i bunden af ryggen. Det sikrer jakken altid sidder som den skal og ikke kryber op når du cykler. Lynlåsen som går hele vejen gennem jakken gør det nemt, at få ekstra luft ind på kroppen når du er ude og køre. Super at have med på turen Jakken er helt ideel til de lange cykelture og har en lomme bagpå, så der er plads til de mest gængse ting eller lidt energiprodukter til turen. Alt i alt er dette en super cykeljakke til dig, som ikke bliver holdt tilbage af de kolde dage. Værd at vide om denne jakke Lækker kvalitet fra Rogelli Skabt til kvindelige ryttere Vind- og vandafvisende Dynashield 3000 / Dynatherm Flex 220 materiale Elastiske manchetter i ærmerne Praktisk lomme på ryggen Foret og åndbar Race Fit pasform Størrelsesguide Race Fit RaceFit har en tætsiddende pasform, og sidder tættere til kroppen end Comfort Fit. Komfort og fleksibilitet er stadig i fokus. Du finder Rogelli’s størrelsesguide her Rogelli Prisvenligt cykeltøj i god kvalitet Rogelli har gjort det til deres mission at lave prisvenligt cykeltøj, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet. Det gør sig også glædende for dette produkt, som lever op til deres høje standarder. Rogelli blev grundlagt i 1974 og de har lige siden lavet cykeltøj i rigtig lækker kvalitet til fornuftige penge.

Læs mere
Rogelli Pesara Lady Vinterjakke, Black/white, S
Rogelli Pesara Lady Vinterjakke, Black/white, S

Vinterjakke i vind- og vandafvisende kvalitet Rogelli Pesara er en særdeles praktisk og anvendelig cykeljakke til de kolde perioder. Cykeljakken er let vind- og vandafvisende og er lavet i et rigtig sporty look med mange fede detaljer. Den har lynlås hele vejen gennem, så du også sagtens kan lukke lidt op hvis det bliver for varmt. Elastiske manchetter Jakken er skab med elastiske manchetter i ærmerne samt indvendig elastik i bunden af ryggen. Det sikrer jakken altid sidder som den skal og ikke kryber op når du cykler. Lynlåsen som går hele vejen gennem jakken gør det nemt, at få ekstra luft ind på kroppen når du er ude og køre. Super at have med på turen Jakken er helt ideel til de lange cykelture og har en lomme bagpå, så der er plads til de mest gængse ting eller lidt energiprodukter til turen. Alt i alt er dette en super cykeljakke til dig, som ikke bliver holdt tilbage af de kolde dage. Værd at vide om denne jakke Lækker kvalitet fra Rogelli Skabt til kvindelige ryttere Vind- og vandafvisende Dynashield 3000 / Dynatherm Flex 220 materiale Elastiske manchetter i ærmerne Praktisk lomme på ryggen Foret og åndbar Race Fit pasform Størrelsesguide Race Fit RaceFit har en tætsiddende pasform, og sidder tættere til kroppen end Comfort Fit. Komfort og fleksibilitet er stadig i fokus. Du finder Rogelli’s størrelsesguide her Rogelli Prisvenligt cykeltøj i god kvalitet Rogelli har gjort det til deres mission at lave prisvenligt cykeltøj, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet. Det gør sig også glædende for dette produkt, som lever op til deres høje standarder. Rogelli blev grundlagt i 1974 og de har lige siden lavet cykeltøj i rigtig lækker kvalitet til fornuftige penge.

Læs mere
Rogelli Glory Dame Vinterjakke, Black/grey/pink, Xl
Rogelli Glory Dame Vinterjakke, Black/grey/pink, Xl

Lækker vinterjakke i vind- og vandafvisende kvalitet Rogelli Glory er en særdeles praktisk og anvendelig cykeljakke til de kolde perioder. Cykeljakken er vand- og vindafvisende og er lavet i et rigtig sporty look med mange fede detaljer. Den har lynlås hele vejen gennem, så du også sagtens kan lukke lidt op hvis det bliver for varmt. Den kan klare et vandsøjletryk på hele 5000; den er med andre ord ret vandafvisende.  Siliconekant i bunden af trøjen Jakken er skab i elastiske materialer og har indvendig siliconekant i bunden af ryggen. Det sikrer jakken altid sidder som den skal og ikke kryber op når du cykler. Lynlåsen som går hele vejen gennem jakken gør det nemt, at få ekstra luft ind på kroppen når du er ude og køre. Der er gode lommer bagpå samt en vandtæt lomme foran til mobiltelefon eller lignende. Værd at vide om denne jakke Lækker kvalitet fra Rogelli Vind- og vandafvisende Dynashield 5000 materiale Praktiske lommer på ryggen Foret og åndbar Race Fit pasform Størrelsesguide Race Fit RaceFit har en tætsiddende pasform, og sidder tættere til kroppen end Comfort Fit. Komfort og fleksibilitet er stadig i fokus. Du finder Rogelli’s størrelsesguide her Rogelli Prisvenligt cykeltøj i god kvalitet Rogelli har gjort det til deres mission at lave prisvenligt cykeltøj, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet. Det gør sig også glædende for dette produkt, som lever op til deres høje standarder. Rogelli blev grundlagt i 1974 og de har lige siden lavet cykeltøj i rigtig lækker kvalitet til fornuftige penge.

Læs mere
Rogelli Impress Ss Lady Cykeltrøje, Burgundy/pink, Xl
Rogelli Impress Ss Lady Cykeltrøje, Burgundy/pink, Xl

Kortærmet cykeltrøje til kvinder Rogelli Impress er en cykeltrøje med korte ærmer i lækker kvalitet, der specielt designet til kvinder. Cykeltrøjen har en god pasform og er behagelig at have på. Den kommer i en enkel, sort bundfarve; med lidt kontraster i rødelige og pink nuancer og kan maskinvaskes med lignende farver. Trøjen anbefales til forårs- og sommerbrug eller under en jakke i de mere kolde perioder. Lækker kvalitet fra Rogelli Er du på jagt efter en cykeltrøje i god kvalitet, er Rogelli Impress et perfekt valg for dig. Cykeltrøjen har et behageligt fit, og den sørger for du er klædt ordentligt på. Bagpå er trøjen længere, så den når ned bagom og kommer desuden med tre praktiske lommer bagpå. Værd at vide om denne cykeljakke til damer Original Rogelli kvalitet Cykeltrøje til kvinder 3 lommer bagpå Silikonekant i bunden Race Fit pasform Fuld lynlås med autostop Flot feminint design Rogelli cykeltrøjer er små i størrelserne Størrelsesguide Race Fit RaceFit har en tætsiddende pasform, og sidder tættere til kroppen end Comfort Fit. Komfort og fleksibilitet er stadig i fokus. Du finder Rogelli’s størrelsesguide her Rogelli Prisvenligt cykeltøj i god kvalitet Rogelli har gjort det til deres mission at lave prisvenligt cykeltøj, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet. Det gør sig også glædende for dette produkt, som lever op til deres høje standarder. Rogelli blev grundlagt i 1974 og de har lige siden lavet cykeltøj i rigtig lækker kvalitet til fornuftige penge.

Læs mere
Rogelli Stripe Lady Cykeltrøje, Blue/pink, Large
Rogelli Stripe Lady Cykeltrøje, Blue/pink, Large

Kortærmet cykeltrøje til kvinder Rogelli Stripe er en cykeltrøje med korte ærmer i lækker kvalitet, der specielt designet til kvinder. Cykeltrøjen har en god pasform og er behagelig at have på. Den kommer i en enkel farve; med lidt kontraster og kan maskinvaskes med lignende farver. Trøjen anbefales til forårs- og sommerbrug eller under en jakke i de mere kolde perioder. Lækker kvalitet fra Rogelli Er du på jagt efter en cykeltrøje i god kvalitet, er Rogelli Stripe et perfekt valg for dig. Cykeltrøjen har et behageligt fit, og den sørger for du er klædt ordentligt på. Bagpå er trøjen længere, så den når ned bagom og kommer desuden med tre praktiske lommer bagpå. Værd at vide om denne cykeltrøje til kvinder Original Rogelli kvalitet Cykeltrøje til kvinder 3 lommer bagpå Silikonekant i bunden Race Fit pasform Fuld lynlås med autostop Flot feminint design Rogelli cykeltrøjer er små i størrelserne Størrelsesguide Race Fit RaceFit har en tætsiddende pasform, og sidder tættere til kroppen end Comfort Fit. Komfort og fleksibilitet er stadig i fokus. Du finder Rogelli’s størrelsesguide her Rogelli Prisvenligt cykeltøj i god kvalitet Rogelli har gjort det til deres mission at lave prisvenligt cykeltøj, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet. Det gør sig også glædende for dette produkt, som lever op til deres høje standarder. Rogelli blev grundlagt i 1974 og de har lige siden lavet cykeltøj i rigtig lækker kvalitet til fornuftige penge.

Læs mere
Rogelli Fruity Eco Lady Cykeltrøje, Mint/coral, Small
Rogelli Fruity Eco Lady Cykeltrøje, Mint/coral, Small

Kortærmet cykeltrøje til kvinder Rogelli Fruity Eco er en cykeltrøje med korte ærmer i lækker kvalitet, der specielt designet til kvinder. Cykeltrøjen har en god pasform og er behagelig at have på. Den kommer i en nydelig farve; med flotte kontraster og kan maskinvaskes med lignende farver. Trøjen anbefales til forårs- og sommerbrug eller under en jakke i de mere kolde perioder. Lækker kvalitet fra Rogelli Er du på jagt efter en cykeltrøje i god kvalitet, er Rogelli Fruity Eco et perfekt valg for dig. Cykeltrøjen har Pro Fit pasform, og den sørger for du er klædt ordentligt på. Bagpå er trøjen længere, så den når ned bagom og kommer desuden med tre praktiske lommer samt en lille lynlåslomme. Værd at vide om denne cykeltrøje til damer Original Rogelli kvalitet Cykeltrøje til kvinder 3 lommer bagpå + lille lynlåslomme Silikonekant i bunden God og behagelig pasform Flot feminint design Størrelsesguide Pro Fit Pro Fit er den mest tætsiddende pasform, og sidder meget tæt til kroppen. Der er fokus på minimal friktion for at opnå den allerbedste aerodynamik. Du finder Rogelli's størrelsesguide her Rogelli Prisvenligt cykeltøj i god kvalitet Rogelli har gjort det til deres mission at lave prisvenligt cykeltøj, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet. Det gør sig også glædende for dette produkt, som lever op til deres høje standarder. Rogelli blev grundlagt i 1974 og de har lige siden lavet cykeltøj i rigtig lækker kvalitet til fornuftige penge.

Læs mere
Rogelli Pesara Lady Vinterjakke, Black/white, L
Rogelli Pesara Lady Vinterjakke, Black/white, L

Vinterjakke i vind- og vandafvisende kvalitet Rogelli Pesara er en særdeles praktisk og anvendelig cykeljakke til de kolde perioder. Cykeljakken er let vind- og vandafvisende og er lavet i et rigtig sporty look med mange fede detaljer. Den har lynlås hele vejen gennem, så du også sagtens kan lukke lidt op hvis det bliver for varmt. Elastiske manchetter Jakken er skab med elastiske manchetter i ærmerne samt indvendig elastik i bunden af ryggen. Det sikrer jakken altid sidder som den skal og ikke kryber op når du cykler. Lynlåsen som går hele vejen gennem jakken gør det nemt, at få ekstra luft ind på kroppen når du er ude og køre. Super at have med på turen Jakken er helt ideel til de lange cykelture og har en lomme bagpå, så der er plads til de mest gængse ting eller lidt energiprodukter til turen. Alt i alt er dette en super cykeljakke til dig, som ikke bliver holdt tilbage af de kolde dage. Værd at vide om denne jakke Lækker kvalitet fra Rogelli Skabt til kvindelige ryttere Vind- og vandafvisende Dynashield 3000 / Dynatherm Flex 220 materiale Elastiske manchetter i ærmerne Praktisk lomme på ryggen Foret og åndbar Race Fit pasform Størrelsesguide Race Fit RaceFit har en tætsiddende pasform, og sidder tættere til kroppen end Comfort Fit. Komfort og fleksibilitet er stadig i fokus. Du finder Rogelli’s størrelsesguide her Rogelli Prisvenligt cykeltøj i god kvalitet Rogelli har gjort det til deres mission at lave prisvenligt cykeltøj, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet. Det gør sig også glædende for dette produkt, som lever op til deres høje standarder. Rogelli blev grundlagt i 1974 og de har lige siden lavet cykeltøj i rigtig lækker kvalitet til fornuftige penge.

Læs mere
Rogelli Daisy Lady Cykeltrøje, Yellow, Xxl
Rogelli Daisy Lady Cykeltrøje, Yellow, Xxl

Kortærmet cykeltøje til kvinder i gul Rogelli Daisy er en cykeltrøje med korte ærmer i lækker kvalitet, der specielt designet til kvinder. Cykeltrøjen har en god pasform og er behagelig at have på og kommer i "pro fit". Den kommer i en flot gul farve; med lidt maguritter og kan maskinvaskes med lignende farver. Trøjen anbefales til forårs- og sommerbrug eller under en jakke i de mere kolde perioder. Lækker kvalitet fra Rogelli Er du på jagt efter en cykeltrøje i god kvalitet, er Rogelli Daisy et perfekt valg for dig. Cykeltrøjen har et behageligt fit, og den sørger for du er klædt ordentligt på. Bagpå er trøjen længere, så den når ned bagom og kommer desuden med tre praktiske lommer og siliconekant i bunden, så den ikke glider op. Værd at vide om denne trøje til kvinder Original Rogelli kvalitet Cykeltrøje til kvinder 3 lommer bagpå Silikonekant i bunden God og behagelig pasform Flot feminint design Rogelli cykeltrøjer er små i størrelserne Størrelsesguide Pro Fit Pro Fit er den mest tætsiddende pasform, og sidder meget tæt til kroppen. Der er fokus på minimal friktion for at opnå den allerbedste aerodynamik. Du finder Rogelli’s størrelsesguide her Rogelli Prisvenligt cykeltøj i god kvalitet Rogelli har gjort det til deres mission at lave prisvenligt cykeltøj, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet. Det gør sig også glædende for dette produkt, som lever op til deres høje standarder. Rogelli blev grundlagt i 1974 og de har lige siden lavet cykeltøj i rigtig lækker kvalitet til fornuftige penge.

Læs mere
Rogelli Pesara Lady Vinterjakke, Black/white, M
Rogelli Pesara Lady Vinterjakke, Black/white, M

Vinterjakke i vind- og vandafvisende kvalitet Rogelli Pesara er en særdeles praktisk og anvendelig cykeljakke til de kolde perioder. Cykeljakken er let vind- og vandafvisende og er lavet i et rigtig sporty look med mange fede detaljer. Den har lynlås hele vejen gennem, så du også sagtens kan lukke lidt op hvis det bliver for varmt. Elastiske manchetter Jakken er skab med elastiske manchetter i ærmerne samt indvendig elastik i bunden af ryggen. Det sikrer jakken altid sidder som den skal og ikke kryber op når du cykler. Lynlåsen som går hele vejen gennem jakken gør det nemt, at få ekstra luft ind på kroppen når du er ude og køre. Super at have med på turen Jakken er helt ideel til de lange cykelture og har en lomme bagpå, så der er plads til de mest gængse ting eller lidt energiprodukter til turen. Alt i alt er dette en super cykeljakke til dig, som ikke bliver holdt tilbage af de kolde dage. Værd at vide om denne jakke Lækker kvalitet fra Rogelli Skabt til kvindelige ryttere Vind- og vandafvisende Dynashield 3000 / Dynatherm Flex 220 materiale Elastiske manchetter i ærmerne Praktisk lomme på ryggen Foret og åndbar Race Fit pasform Størrelsesguide Race Fit RaceFit har en tætsiddende pasform, og sidder tættere til kroppen end Comfort Fit. Komfort og fleksibilitet er stadig i fokus. Du finder Rogelli’s størrelsesguide her Rogelli Prisvenligt cykeltøj i god kvalitet Rogelli har gjort det til deres mission at lave prisvenligt cykeltøj, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet. Det gør sig også glædende for dette produkt, som lever op til deres høje standarder. Rogelli blev grundlagt i 1974 og de har lige siden lavet cykeltøj i rigtig lækker kvalitet til fornuftige penge.

Læs mere
Rogelli Daisy Lady Cykeltrøje, Yellow, Medium
Rogelli Daisy Lady Cykeltrøje, Yellow, Medium

Kortærmet cykeltøje til kvinder i gul Rogelli Daisy er en cykeltrøje med korte ærmer i lækker kvalitet, der specielt designet til kvinder. Cykeltrøjen har en god pasform og er behagelig at have på og kommer i "pro fit". Den kommer i en flot gul farve; med lidt maguritter og kan maskinvaskes med lignende farver. Trøjen anbefales til forårs- og sommerbrug eller under en jakke i de mere kolde perioder. Lækker kvalitet fra Rogelli Er du på jagt efter en cykeltrøje i god kvalitet, er Rogelli Daisy et perfekt valg for dig. Cykeltrøjen har et behageligt fit, og den sørger for du er klædt ordentligt på. Bagpå er trøjen længere, så den når ned bagom og kommer desuden med tre praktiske lommer og siliconekant i bunden, så den ikke glider op. Værd at vide om denne trøje til kvinder Original Rogelli kvalitet Cykeltrøje til kvinder 3 lommer bagpå Silikonekant i bunden God og behagelig pasform Flot feminint design Rogelli cykeltrøjer er små i størrelserne Størrelsesguide Pro Fit Pro Fit er den mest tætsiddende pasform, og sidder meget tæt til kroppen. Der er fokus på minimal friktion for at opnå den allerbedste aerodynamik. Du finder Rogelli’s størrelsesguide her Rogelli Prisvenligt cykeltøj i god kvalitet Rogelli har gjort det til deres mission at lave prisvenligt cykeltøj, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet. Det gør sig også glædende for dette produkt, som lever op til deres høje standarder. Rogelli blev grundlagt i 1974 og de har lige siden lavet cykeltøj i rigtig lækker kvalitet til fornuftige penge.

Læs mere
Rogelli Stripe Lady Cykeltrøje, Blue/pink, Xs
Rogelli Stripe Lady Cykeltrøje, Blue/pink, Xs

Kortærmet cykeltrøje til kvinder Rogelli Stripe er en cykeltrøje med korte ærmer i lækker kvalitet, der specielt designet til kvinder. Cykeltrøjen har en god pasform og er behagelig at have på. Den kommer i en enkel farve; med lidt kontraster og kan maskinvaskes med lignende farver. Trøjen anbefales til forårs- og sommerbrug eller under en jakke i de mere kolde perioder. Lækker kvalitet fra Rogelli Er du på jagt efter en cykeltrøje i god kvalitet, er Rogelli Stripe et perfekt valg for dig. Cykeltrøjen har et behageligt fit, og den sørger for du er klædt ordentligt på. Bagpå er trøjen længere, så den når ned bagom og kommer desuden med tre praktiske lommer bagpå. Værd at vide om denne cykeltrøje til kvinder Original Rogelli kvalitet Cykeltrøje til kvinder 3 lommer bagpå Silikonekant i bunden Race Fit pasform Fuld lynlås med autostop Flot feminint design Rogelli cykeltrøjer er små i størrelserne Størrelsesguide Race Fit RaceFit har en tætsiddende pasform, og sidder tættere til kroppen end Comfort Fit. Komfort og fleksibilitet er stadig i fokus. Du finder Rogelli’s størrelsesguide her Rogelli Prisvenligt cykeltøj i god kvalitet Rogelli har gjort det til deres mission at lave prisvenligt cykeltøj, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet. Det gør sig også glædende for dette produkt, som lever op til deres høje standarder. Rogelli blev grundlagt i 1974 og de har lige siden lavet cykeltøj i rigtig lækker kvalitet til fornuftige penge.

Læs mere
Rogelli Core Regnjakke, Fluor, M
Rogelli Core Regnjakke, Fluor, M

Vandafvisende jakke i trafiksikker farve Core regnjakken er en vind- og vandafvisende cykeljakke, der er oplagt til cykelturene i det ustadige vejr. Cykeljakken er fremstillet i vandtæt nylon for god komfort, mens båndet ved ærmekanterne sørger for, at jakken bliver, hvor den skal uden du får våde ærmer. Cykeljakken er længere bagpå for ekstra beskyttelse ved vand og snavs fra vejene, og den neongule farve skaber stor opmærksomhed og synlighed i trafikken før øget sikkerhed. Hold dig tør på turen Vil du gerne sikre dig, at din overkrop holdes tør på dine cykelture, er Rogelli Core regnjakken et musthave for dig. Cykeljakken holder vind og vand ude, så du ikke bliver kold og våd og i stedet blot kan fokusere på at lægge al kraft i pedalerne. Værd at vide om denne jakke Praktisk cykeljakke Velkendt Rogelli kvalitet Lav vægt for behagelig komfort Med længere bagstykke Åndbar, let, tapede sømme Vandafvisende, Aqualite 5000 materiale Vindafvisende kvalitet Race Fit pasform Størrelsesguide Race Fit RaceFit har en tætsiddende pasform, og sidder tættere til kroppen end Comfort Fit. Komfort og fleksibilitet er stadig i fokus. Du finder Rogelli’s størrelsesguide her Rogelli Prisvenligt cykeltøj i god kvalitet Rogelli har gjort det til deres mission at lave prisvenligt cykeltøj, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet. Det gør sig også glædende for dette produkt, som lever op til deres høje standarder. Rogelli blev grundlagt i 1974 og de har lige siden lavet cykeltøj i rigtig lækker kvalitet til fornuftige penge.

Læs mere
Rogelli Essential Ls Lady Cykeltrøje, Blue/pink, Medium
Rogelli Essential Ls Lady Cykeltrøje, Blue/pink, Medium

Langærmet cykeltrøje til kvinder Rogelli Essential er en cykeltrøje med lange ærmer i lækker kvalitet, der specielt designet til kvinder. Cykeljakken har en god pasform og er behagelig at have på. Den kommer i en enkel farve; med lidt kontraster og kan maskinvaskes med lignende farver. Trøjen anbefales til forårs- og sommerbrug eller under en jakke i de mere kolde perioder. Lækker kvalitet fra Rogelli Er du på jagt efter en cykeltrøje i god kvalitet, er Rogelli Essential et perfekt valg for dig. Cykeltrøjen har et behageligt fit, og den sørger for du er klædt ordentligt på. Bagpå er trøjen længere, så den når ned bagom og kommer desuden med tre praktiske lommer samt en lille lynlåslomme. Dynatherm Flex 220 DWR kvalitet Trøjen er skabt med Dynatherm Flex 220 DWR; hvilket gør den en anelse foret. Det er som sådan ikke en jakke, men har alligevel lidt mere varme end en almindelig jersey. Den er derfor helt perfekt i overgangsperioderne eller til dig der tager en cykeltur i morgentimerne. Værd at vide om denne cykeltrøje til kvinder Original Rogelli kvalitet Cykeltrøje til damer 3 lommer bagpå Silikonekant i bunden Race Fit pasform Flot feminint design Rogelli cykeltrøjer er små i størrelserne Størrelsesguide Race Fit RaceFit har en tætsiddende pasform, og sidder tættere til kroppen end Comfort Fit. Komfort og fleksibilitet er stadig i fokus. Du finder Rogelli’s størrelsesguide her Rogelli Prisvenligt cykeltøj i god kvalitet Rogelli har gjort det til deres mission at lave prisvenligt cykeltøj, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet. Det gør sig også glædende for dette produkt, som lever op til deres høje standarder. Rogelli blev grundlagt i 1974 og de har lige siden lavet cykeltøj i rigtig lækker kvalitet til fornuftige penge.

Læs mere