Spar op til 70% - Tilbud fundet på "

Baby Pusle og Pleje

"
DE BEDSTE TILBUD
CS Skip Hop - Moby Badekar - Grå
CS Skip Hop - Moby Badekar - Grå

Badekar, der følger din baby gennem tre udviklingsstadier, i tak med at din baby vokser, hvormed det er det eneste badekar, som dit baby har brug for. Badeindsatsen bestående af dobbelt stof med bløde kanter, som kan justeres i to forskellige positioner. Den første er til at give en kropsstøtte, der blidt vugger den lille liggende baby. Derefter tilpasses badindsatsen til en behagelig pude, der giver støtte til babyen, der lærer at sidde. Når din baby kan sidde for selv, kan du fjerne badeindsatsen, og barnet kan fortsætte med at bade i det rummelige badekar. Med badekaret medfølger der en krog til ophæng og den har et aftageligt stik til tømning af karet. Den er fri for PVC og ftalater. Badekaret måler 70 x 48 x 29 cm i længde, bredde og højde. Produktinfo: Alder 0+ Følger barnet gennem tre udviklingsstadier Medfølger indsats Indsats kan fjernes når barnet kan sidde selv Rummelig badekar Medfølger krog til ophæng Fri for PVC og ftalater Måler 70 x 48 x 29 cm Skip Hop - Funtionelt design fra New York Skip Hop designer innovative produkter til børnefamiler. Skip Hops produkter har et moderne udtryk og praktisk funktion. Skip Hop produkter opfylder eller overstiger alle gældende standarder for produktsikkerhed. Dette omfatter fysiske / mekaniske standarder, samt den seneste lovgivning vedrørende kemikalier og mineraler såsom BPA, bly og phthalater. Alle involverede parter i fremstillingen af Skip Hop produkter skal følge disse retningslinjer, og alle hverdag.dk udføres af registrerede uafhængige hverdag.dkfaciliteter. En del af Skip Hops overskud går til velgørende organisationer, med fokus på forældre og børn. Når du køber Skip Hop produkter, er du også med til at støtte velgørende arbejde for børnefamilier.

Læs mere
CS Skip Hop - Moby Badekarsmåtte - Blå
CS Skip Hop - Moby Badekarsmåtte - Blå

Produktbeskrivelse Badekarsmåtte, der både legende og funktionel formet som en hval. Den er lavet i blødt materiale, pæn at sidde på og sikrer, at barnet ikke glider rundt i badekaret. Sugekopper under bunden af bademåtten holder den på plads, så barnet kan bade og lege sikkert i badet. Bademåtten har en perforeret overflade, der lader vandet løbe ud og tørre hurtigt. Hvalen's halefinne er designet som en krog, så den let kan hænges til tørre efter badetiden. Måtten måler 74 x 38 cm. Hele Skip Hop-serien overholder REACH- og EU-standarder og indeholder ikke forbudte kemikalier. Produktinfo: Legende og funktionel badekarsmåtte Blødt materiale Sugekopper der holder den på plads Sikre sikker leg i badet Perforeret overflade Tørre hurtigt Halefinne er formet som en krog Måler 74 x 38 cm Overholder REACH- og EU-standarder og indeholder ikke forbudte kemikalier Skip Hop - Funtionelt design fra New York Skip Hop designer innovative produkter til børnefamiler. Skip Hops produkter har et moderne udtryk og praktisk funktion. Skip Hop produkter opfylder eller overstiger alle gældende standarder for produktsikkerhed. Dette omfatter fysiske / mekaniske standarder, samt den seneste lovgivning vedrørende kemikalier og mineraler såsom BPA, bly og phthalater. Alle involverede parter i fremstillingen af Skip Hop produkter skal følge disse retningslinjer, og alle hverdag.dk udføres af registrerede uafhængige hverdag.dkfaciliteter. En del af Skip Hops overskud går til velgørende organisationer, med fokus på forældre og børn. Når du køber Skip Hop produkter, er du også med til at støtte velgørende arbejde for børnefamilier.

Læs mere
CS Skip Hop - Moby Badekar - Blå
CS Skip Hop - Moby Badekar - Blå

Produktbeskrivelse Badekar, der følger din baby gennem tre udviklingsstadier, i tak med at din baby vokser, hvormed det er det eneste badekar, som dit baby har brug for. Badeindsatsen bestående af dobbelt stof med bløde kanter, som kan justeres i to forskellige positioner. Den første er til at give en kropsstøtte, der blidt vugger den lille liggende baby. Derefter tilpasses badindsatsen til en behagelig pude, der giver støtte til babyen, der lærer at sidde. Når din baby kan sidde for selv, kan du fjerne badeindsatsen, og barnet kan fortsætte med at bade i det rummelige badekar. Med badekaret medfølger der en krog til ophæng og den har et aftageligt stik til tømning af karet. Den er fri for PVC og ftalater. Badekaret måler 70 x 48 x 29 cm i længde, bredde og højde. Produktinfo: Alder 0+ Følger barnet gennem tre udviklingsstadier Medfølger indsats Indsats kan fjernes når barnet kan sidde selv Rummelig badekar Medfølger krog til ophæng Fri for PVC og ftalater Måler 70 x 48 x 29 cm Skip Hop - Funtionelt design fra New York Skip Hop designer innovative produkter til børnefamiler. Skip Hops produkter har et moderne udtryk og praktisk funktion. Skip Hop produkter opfylder eller overstiger alle gældende standarder for produktsikkerhed. Dette omfatter fysiske / mekaniske standarder, samt den seneste lovgivning vedrørende kemikalier og mineraler såsom BPA, bly og phthalater. Alle involverede parter i fremstillingen af Skip Hop produkter skal følge disse retningslinjer, og alle hverdag.dk udføres af registrerede uafhængige hverdag.dkfaciliteter. En del af Skip Hops overskud går til velgørende organisationer, med fokus på forældre og børn. Når du køber Skip Hop produkter, er du også med til at støtte velgørende arbejde for børnefamilier.

Læs mere