Spar op til 70% - Tilbud fundet på "

Baby Pusle og Pleje

"
DE BEDSTE TILBUD
Badeanstalten Allround Olie 250 ml
Badeanstalten Allround Olie 250 ml

Badeanstalten Allround Olie er, som navnet også indikerer, en fantastisk olie med mange anvendelsesmuligheder, som leverer effektiv pleje til såvel huden, overalt på kroppen og i ansigtet, som til hår og skæg. Olien er vandopløselig og lavet af 100 % naturlige ingredienser fra planteolier, bl.a. fra solsikke, mandel og sesam, samt planteudtræk og skønne æteriske olier. Den har en mild, neutral duft, som passer til både kvinder og mænd. Denne multifunktionelle Badeanstalten Allround Olie leverer fugtgivende og blødgørende pleje, som er god til at modvirke tør hud, da den hjælper med at opretholde fugtbalancen og beskytte huden, så den holdes dejlig blød og smidig. Olien kan også bruges til både hår og skæg for at gøre det lækkert blødt og glansfuldt, og er ligeledes helt fantastisk til at opløse makeup og mascara med, samt til at rense ansigtet for urenheder. Er du typen, som kun ønsker at anvende få, men effektive, produkter til din daglige plejerutine af hud og hår? Så skal du helt sikkert vælge denne alsidige Badeanstalten Allround Olie, som ét af dem – det er vi helt sikre på, at du ikke vil fortryde. Fordele: Olie til hud, hår og skæg Multifunktionelt produkt Fugtgivende og blødgørende egenskaber Vandopløselig Til alle hudtyper 100 % naturlige ingredienser Mild, neutral duft Anvendelse: Ansigts- og kropsolie: Påføres på tør hud med cirkulære bevægelser Ansigtslotion: Masseres forsigtigt ind på fugtig hud med cirkelbevægelser Bodymilk: Tør ikke kroppen efter bad. Massér olien ud på den våde hud med cirkulære bevægelser Badeolie/fodbad: Tilsæt 3-4 spsk. i vandet til karbad eller 1-2 spsk. til fodbad Rens/makeupfjerner: Kom olien på en vatrondel eller brug fingrene til at opløse makeup og fjerne urenheder. Skyl efter med vand Barberolie: Påføres på fugtet hud før barbering, og igen på fugtet eller tør hud efter barbering. Modvirker skægpest, indgroede hår og tør hud Skægolie: Fordel få dråber mellem håndfladerne og masseres ind i skægget for glans og blødhed. Kan modvirke skæl og kløe. Skal ikke skylles ud Hårolie: Fordel et par dråber mellem håndfladerne og kram olien ind i spidserne, for at forsegle spaltede/tørre spidser og give glans. Skal ikke skylles ud Hovedbundsolie: Massér nogle dråber ind i hovedbunden og lad olien virke. Vask herefter hår og hovedbund med shampoo. Mindsk evt. flyvsk skæl ved at duppe lidt olie ind i skilningen som en leave-in behandling Neglebåndsolie: Massér forsigtigt neglebåndene med olie dagligt for et velplejet udseende Ingrediensliste: Helianthus Annuus Seed Oil, Ethyl Hexyl Stearate, Sesamumindicum Seed Oil, Prunusamygdalus Dulcis Oil, Polyglyceryl-2 Caprate, Tocopheryl Acetate, Parfum, Juniperus Meicana Wood Oil.

Læs mere
Weleda Calendula Nappy Change Cream 75 ml
Weleda Calendula Nappy Change Cream 75 ml

Weleda Calendula Nappy Change Cream er en plejende og rig zinksalve, der er perfekt til områder, som har brug for lindring og beskyttelse. Zinksalven er velgenet til bleområdet, hvor barnenumsen har en tendens til at blive rød. Denne salve er beriget med naturlige ingredienser, heriblandt ekstrakt af morgenfrue, sød mandelolie, lanolin og zinoxid, der i samarbejde med jordmødre og farmaceuter, er blevet udviklet. Ingredienserne går effektivt ind og nærer den følsomme hud. I forbindelse med dette, så hjælper og forebygger salven bleudslæt og danner en naturlig hudbarriere, der beskytter mod fugt. Ud over dette kan Weleda Calendula Nappy Change Cream anvendes af alle og er især egnet til udsatte områder, som har brug for ekstra beskyttelse. Herunder kan salven bl.a. anvendes efter barbering ved bikinilinjen og generelle steder, hvor der kan være tendens til rødme og udslæt. For at opnå maksimal blødhed til den nyfødte, kan du kombinere Weleda Calendula Nappy Change Cream med Weleda Calendula Baby Oil. Fordele: Salve Alle hudtyper Egnet til alle Mild og naturlig creme Beskytter babyens hud mod irritation og bleudslæt Lindrende og nærende God mod hudirritation Udviklet i samarbejde med jordmødre og farmaceuter Dermatologisk testet UEBT-certificeret Anvendelse: Ryst inden første brug Efter behov Påføres ren hud Påføres de områder, der har brug for lindring og beskyttelse Ingrediensliste: Water (Aqua), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Zinc Oxide, Beeswax (Cera Flava), Lanolin, Glyceryl Linoleate, Hectorite, Calendula Officinalis Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Geraniol.

Læs mere
Derma Baby Olie 150 ml
Derma Baby Olie 150 ml

Derma Baby Olie er en mild olie med flere anvendelsesmuligheder til både baby og resten af familien. Den sammensat af forskellige, naturlige olier og E-vitamin, som hjælper med at bevare hudens naturlige fugtbalance, og efterlader huden dejlig blød og smidig. Hele familien kan bruge denne olie i brusebadet eller badekarret som badeolie. Den er er også velegnet til massage eller når der skal fjernes arp fra hovedbunden. Uanset hvad du skal bruge Derma Baby Olie til, kan du gøre det med god samvittighed, for den er fri for al unødig kemi og indeholder udelukkende ingredienser med 100 % naturlig oprindelse. Derma Baby Olie er fremstillet uden parfume eller farvestoffer, for at mindske risikoen for allergiske reaktioner og irritation i huden. Den er både Svanemærket, AllergyCertified og anbefalet af Asthma Allergy Nordic. Olien er desuden 100 % vegansk, certificeret økologisk af Ecocert og har tilmed fået den grønne A-kolbe i Kemiluppen fra Forbrugerrådet Tænk Kemi. Fordele: Babyolie Kan bruges af hele familien Multifunktionel Med naturlige olier og E-vitamin Bevarer hudens naturlige fugtbalance Gør huden blød og smidig 100 % naturlig oprindelse Uden parfume og farvestoffer Udviklet og produceret i Danmark Svanemærket AllergyCertified Anbefalet af Asthma Allergy Nordic Certificeret økologisk af Ecocert Vegansk Anvendelse: Kan bruges som badeolie i brusebadet eller badekarret Påføres huden i forbindelse med massage Masseres ind i hovedbunden ved fjernelse af arp Ingrediensliste: Caprylic/Capric Triglyceride, Olus Oil, Brassica Campestris Seed Oil, Brassica Napus Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Tocopherol, Glycerine Soja Oil, Citric Acid.

Læs mere