Spar op til 70% - Tilbud fundet på "

Kaffemaskiner og Espressomaskiner

"
DE BEDSTE TILBUD
Sage Oracle Touch Espressomaskine BES990 - 45 indstillinger - Touch-display - Black Truffle
Sage Oracle Touch Espressomaskine BES990 - 45 indstillinger - Touch-display - Black Truffle

The Oracle Touch er en sublim espressomaskine fra Sage . BES990 er utrolig intuitiv og nem at betjene via touch displayet. Dette giver dig fuld kontrol over din kaffe, da maskinen husker, hvordan du bedst kan lide den. Brugervenlig og intuitiv touchskærm Indstilling af mælkeskum til latte eller cappuccino 5 forudindstillede kaffevarianter Sage BES990 espressomaskine giver dig mulighed for at agere professionel barista i dit eget køkken. The Oracle Touch er smuk og enkel i sit design og mange spændende features. Bliv din egen barista Oracle Touch er udstyret med digital temperaturstyring, PID-teknologi, der sørger for, at udtrækningen foregår indenfor +/- 1 grad af den valgte temperatur. Den anden kedel er en dampkedel, der giver dig damp, når du har brug for at lave fx cremet mælkeskum. Dette unikke system gør, at du kan lave en espresso og skumme din mælk samtidigt og således undgå at aromastofferne går til spilde under en længere tilberedning. Du kan endda justere mælkens temperatur. Den perfekte ekstraktion Espressomaskinens overtryksventil (OPV) begrænser maksimumstrykket under ekstraktion og forhindrer bitter smag i dit kaffe-shot. Maskinen har ægte lavtryks præinfusion og kan øge trykket gradvist og forsigtigt, så kaffen får den optimale ekstraktion. Fuldautomatisk espressomaskine Fantastisk kaffe – præcis som du kan lide den – hver eneste gang. The Oracle Touch sørger for at kværne, dosere og stampe din kaffe direkte i bajonetten. Nemt, hurtigt og velsmagende! På toppen sidder en lufttæt beholder med kapacitet til 250 gram kaffebønner. Herfra bliver bønnerne ført ned i den indbyggede koniske kaffekværn der automatisk sliber og stempler 22 gram til et dobbelt shot. Brugervenlig touchskærm TFT touch displayet giver dig mulighed for at justere i dine indstillinger nemt og overskueligt. Her kan du vælge mellem 45 forskellige indstillinger og således skabe din helt egen kop kaffe. Der er også 5 forudindstillede varianter: espresso, long black latte, flat white og cappuccino. Når du har udvalgt styrke, mælkestruktur og temperatur kan du gemme den under et navn og gemme op til 8 forskellige personlige drikkevarer. Maskinen har også en brugervenlig guide, der hjælper dig med at skabe den bedste kaffe. Der medfølger: The Knock Box Mælkekande Rengøringssæt Filtre til enkelt eller dobbelt shot

Læs mere
Moccamaster Kaffemaskine KBG962AO - 10 kopper - 6 min. bryggetid - Drypstop funktion
Moccamaster Kaffemaskine KBG962AO - 10 kopper - 6 min. bryggetid - Drypstop funktion

Moccamaster leverer lynhurtigt en kande kaffe til de trængende. Med en bryggetid på kun 6 minutter får du en hel kande frisk varm kaffe. Brygger 10 kopper på 6 min. Automatisk drypstop Autosluk Moccamaster KBG962 AO Polished Silver filterkaffemaskine repræsenterer den velkendte Moccamaster kvalitet, stil og brugervenlighed. Denne premium Moccamaster model kombinerer brugervenlighed, tidsløst design og holdbarhed. Smarte funktioner, som gør det hele nemmere for dig Med Moccamaster kaffemaskinen KBG962 AO Polished Silver får du automatisk drypstop, der gør det nemt for dig i en fart at skænke en kop kaffe. Autosluk-funktionen slukker kaffemaskinen efter 40 minutter. Varmeelementet slukker automatisk når vandtanken er tom, hvilket øger sikkerheden og nedsætter strømforbruget.  Blanderør blander kaffen ud i hele kanden, og giver dig den bedste smagsoplevelse. Her får du også to separate varmeelementer. Det ene brygger kaffen til 92-96 grader, og det andet holder din kaffe varm ved den optimale temperatur. Garanti og certificeringer Som alle Moccamasters kaffemaskiner, er den godkendt af ECBC. Dette sikrer dig, at maskinen får det bedste ud af din kaffe. Den er håndlavet, samlet og individuelt testet inden den sendes ud fra fabrikken i Holland. Der er altid 5 års garanti på bryggeenheden. Rengøring og vedligehold Vi anbefaler, at du afkalker maskinen efter max 40 brygninger. Ellers skal maskinen blot holdes ren ved at tørre den med en opvredet klud, når den er blevet snavset.

Læs mere
Sage Barista Pro Espressomaskine - 20 indstillinger - Integreret kværn - Mælkeskummer - Silver
Sage Barista Pro Espressomaskine - 20 indstillinger - Integreret kværn - Mælkeskummer - Silver

Det er en kunstart at lave en rigtig god kop kaffe, og det kræver sit udstyr. Espressomaskinen Barista Pro fra Sage klarer kværning, dosering, stampning og mælkeskumning for dig med automatiske funktioner. Og hvis din indre barista vil ud, kan du skifte til manuel tilstand og styre processen selv. Integreret kværn med 20 indstillinger Indbygget mælkeskummer - lav cremet, luftigt mælkeskum LCD-skærm for nem betjening Bliv din egen semiprofessionelle barista Cappuccino, latte eller americano? Friskkværnet kaffe smager bare bedst, og du kan brygge lige den kop, du allerbedst kan lide på Barista Pro. Espressomaskinen giver dig fuld kontrol over alle indstillingerne og rige muligheder for at eksperimentere med dosering og smage. Er du til kaffe med cremet mælkeskum, gør den indbyggede mælkeskummer det til en leg at skabe den tykt skummende konsistens. Espresso med præcision og hurtighed Barista Pro har ThermoJet-system, der sikrer opvarmning og den perfekte udtrækningstemperatur på blot 3 sekunder. Digital temperaturkontrol (PID) sørger for konstant vandtemperatur gennem hele brygningen. Og med et lavtryk på 9 bar i pre-infusion og gradvis stigning til 15 bar, bliver smagsstofferne trukket jævnt ud af bønnerne og giver kaffen en afbalanceret smag. Kaffebrygning bliver en leg De 20 indstillinger af den integrerede kværn spænder vidt fra grov til meget fin, og du kan indstille doseringen, så kaffen bliver tilpasset lige til din smag. Kaffebønnerne hældes i den lufttætte beholder, der kan rumme 250 gram bønner. Vandtanken på 2 liter er aftagelig, nem at fylde og har et integreret vandfilter. Når det er tid til rengøring og afkalkning, husker maskinen dig på det, så du kan opretholde den gode kaffesmag og forlænge maskinens levetid.

Læs mere
SMEG D&G Espressomaskine - 1-2 kopper - Dampfunktion til mælkeskumning
SMEG D&G Espressomaskine - 1-2 kopper - Dampfunktion til mælkeskumning

SMEG og Dolce & Gabbana er gået sammen om at skabe en eksklusiv køkkenserie, som hylder design, mode og det pittoreske Italien. Her har den ikoniske espressomaskine fået en makeover. 1-2 kopper Dampfunktion til mælkeskumning Skridsikre fødder Sicily is my Love De farvestrålende kunstværker på hvert SMEG-produkt i Sicily is my Love-serien er indbegrebet af italiensk nostalgi. Gyldne citroner, solmodne mandariner og sprøde pærer repræsenterer den sicilianske kulinariske stolthed. Alt sammen indrammet af traditionel siciliansk udsmykning kaldet crocchi. Hvert penselstrøg i de udsøgte detaljer leder umiskendeligt tankerne hen på Sicilien, hvor designduoen Domenico Dolce og Stefano Gabbana, som udgør Dolce&Gabbana, har sine rødder. Kompromisløst italiensk Hvert produkt i serien har sit eget unikke mønster. Og med respekt for den italienske design-, mode-, og kulinariske arv er hvert produkt mærket med et Made in Italy emblem. Funktionelt retro design i mondæne klæder Med SMEG D&G espressomaskinen kan du brygge den perfekte espresso. Du kan selv vælge om det skal være de friskkværnede kaffebønner eller en kaffepad der ender i det smarte portafilter. Espressomaskinen har thermoblock system, der presser espressoen ved 15 bar og samtidig giver dig varm damp, så du kan skumme mælk til din cappuccino eller caffé latte. Drypbakken kan nemt fjernes, så du kan få plads til større kopper og espressomaskinens vandtank kan indeholde 1 liter. Espressomaskinen har indbygget afkalkningsindikator.

Læs mere
Sage BARISTA Touch Espressomaskine - Integreret kværn - LCD-skærm - Black Truffle
Sage BARISTA Touch Espressomaskine - Integreret kværn - LCD-skærm - Black Truffle

Espressomaskinen Barista Touch fra Sage er til dig, der gerne vil lave og nyde kaffe på baristaniveau derhjemme. Med 8 forprogrammerede kaffevarianter giver Barista Touch dig kvalitetskaffe på den nemme måde. Integreret konisk kværn Indbygget mælkeskummer - lav cremet, luftigt mælkeskum LCD-skærm med swipe-funktion Swipe dig til din næste kaffeoplevelse Barista Touch er designet til at optage mindre plads på køkkenbordet og at gøre det til en fornøjelse at brygge god kaffe. En intuitiv touch-skærm giver dig mulighed for at swipe og vælge mellem dine kaffe-favoritter, for eksempel latte, espresso, americano, flat white eller cappuccino. Et let tryk på skærmen og så er du i gang. Maskinens hukommelse lader dig skabe dine egne kaffetyper og gemme og navngive op til 8 varianter. Bliv barista derhjemme Friskkværnet kaffe smager bare bedst, og Barista Touch’s integrerede koniske kværn gør det muligt at kværne bønnerne direkte ned i portafilteret, så den optimale smag bevares. Espressomaskinen giver dig fuld kontrol over alle indstillingerne og rige muligheder for at eksperimentere med dosering og smage. Er du til kaffe med cremet mælkeskum, gør den indbyggede mælkeskummer det til en leg at skabe den tykt skummende konsistens. Kaffebrygning bliver en leg Barista Touch varmer vand på blot 3 sekunder via et innovativt opvarmningssystem, der sikrer den optimale ekstraktionstemperatur. Kaffebønnerne hældes i den lufttætte beholder, der kan rumme 226 gram bønner. Vandtanken på 2 liter er aftagelig, nem at fylde og har et integreret vandfilter. Mælkeskummeren har automatisk rensefunktion.

Læs mere