Spar op til 70% - Tilbud fundet på "

Haveindretning

"
DE BEDSTE TILBUD
Solamagic Premium+ ARC 2500 Terrassevarmer - Dækker helt op til 19 m² - Regulerbar varme - Inkl. Fjernbetjening - Titan
Solamagic Premium+ ARC 2500 Terrassevarmer - Dækker helt op til 19 m² - Regulerbar varme - Inkl. Fjernbetjening - Titan

Du kan sagtens også nyde udelivet på terrassen eller i haven om vinteren. Med Solamagic varmelampen kan du udnytte tiden på terrassen til fulde. Dækker op til 19 kvm Juster varmen trådløst Ultra No-Glare®-teknologi Du kan få det præcis som du ønsker Om det bare er dig og din kære, eller om i har gæster på besøg, så kan Premium+ varmelampen give jer lidt ekstra tid på terrassen om aften. Monter lampen på væg eller loft, hvor dens behagelige varme gør aftenen lidt hyggeligere. Du er udstyret med fjernbetjeningen, så du kan tænde, slukke og skrue op og ned for varmen. Start på 20% og øg gradvist varmen i takt med at sommeraftenen bliver køligere. Du kan få det præcis som du ønsker, og du kan tilmed blive siddende, så du kan nyde selskabet. Der er ingen opvarmningstid på terrassevarmerne, så hvis du eller dine gæster begynder at fryse, kan du tænde for lampen, og med det samme kan du mærke varmen brede sig. Solamagics Ultra No-Glare®-varmelegeme øger effekten med næsten 8%, hvor et større areal bliver dækket med det samme energiforbrug. Samtidig er lysskæret sænket, så denne også sagtens kan bruges hvis du har reflekterende overflader som f.eks. vinduer i en havestue. Sæt pris på miljøet og hold varmen Solamagic varmelamper er skabt til at imponere. Da de er bygget på el, udleder de derfor ingen CO2 udledning. Du kan holde varmen længere og med god samvittighed. Montering af PREMIUM+ 2500 Terrassevarmern kan monteres på både væggen og i loftet. Terrassevarmern er velegnet til installation i inddækkede og overdækkede vindstabile områder. Terrassevarmeren fra Solamagic er af høj kvalitet og med høj varmeevne. Hertil får du 5 års garanti på din nye varmelampe.

Læs mere
Solamagic Premium+ 1400 Terrassevarmer - Dækker helt op til 14 m² - Tændes via kontakt - Hvid
Solamagic Premium+ 1400 Terrassevarmer - Dækker helt op til 14 m² - Tændes via kontakt - Hvid

Når du sidder på terrassen og sommeraftnerne begynder at føles lidt køligere, kan du trække lidt længere i årstiden med varmelampen fra Solamigic. Dækker op til 14 kvm Høj varmeeffekt Ultra No-Glare®-teknologi Til store og små forsamlinger Om det bare er dig og din kære, eller om i har gæster på besøg, så kan Premium+ varmelampen give jer lidt ekstra tid på terrassen om aften. Monter lampen på væg eller loft, hvor dens behagelige varme gør aftenen lidt hyggeligere. Med en ledningslængde på 2,5 meter, er der rig mulig for at tilpasse den til terrassens indretning. Der er ingen opvarmningstid på terrassevarmerne, så hvis du eller dine gæster begynder at fryse, kan du tænde for lampen, og med det samme kan du mærke varmen brede sig. Solamagics Ultra No-Glare®-varmelegeme øger effekten med næsten 8%, hvor et større areal bliver dækket med det samme energiforbrug. Samtidig er lysskæret sænket, så denne også sagtens kan bruges hvis du har reflekterende overflader som f.eks. vinduer i en havestue. Sæt pris på miljøet og hold varmen Solamagic varmelamper er skabt til at imponere. Da de er bygget på el, udleder de derfor ingen CO2 udledning. Du kan holde varmen længere og med god samvittighed. Terrassevarmeren fra Solamagic er af høj kvalitet og med høj varmeevne. Hertil får du 5 års garanti på din nye varmelampe.

Læs mere
Solamagic Premium+ 2500 Terrassevarmer - Dækker helt op til 19 m² - Konstant varme - tændes via kontakt - Hvid
Solamagic Premium+ 2500 Terrassevarmer - Dækker helt op til 19 m² - Konstant varme - tændes via kontakt - Hvid

Nu har du mulighed for at nyde selv de kolde måneder på terassen uden at fryse. Få glæde af varmen i overgangen fra sommer til vinter og gennem alle de kolde måneder og forlæng brugen af din terrasse med en terrassevarmer fra Solamagic. Dækker op til 19 kvm Høj varmeeffekt Ultra No-Glare®-teknologi PREMIUM+ serien fra Solamagic Solamagics PREMIUM+-serie er produceret i høj kvalitet og der er tænkt på detaljerne. Her får du funktionalitet og design i ét og samme produkt. Solamagics Ultra No-Glare®-varmelegeme øger effekten med næsten 8%, hvor et større areal bliver dækket med det samme energiforbrug. Samtidig er lysskæret sænket, så denne også sagtens kan bruges hvis du har reflekterende overflader som f.eks. vinduer i en havestue. Der er ingen opvarmningstid på terrassevarmerne, så hvis du eller dine gæster begynder at fryse, kan du tænde for lampen, og med det samme kan du mærke varmen brede sig. Effektiv varme og minimalt lysskær Solamagic PREMIUM+ 2500 leveres som standard med det avancerede dobbelte soft-startsystem. Terrassevarmern giver 2500 watt, en effektiv varme, som dækker op til 19 kvm. Solamagic Solastar-ultra® High Performance-varmelegemer giver dig effektiv og billig varme med minimalt lysskær, så du undgår at blive generet af skarpt lys. Montering af PREMIUM+ 2500 Terrassevarmern kan monteres på både væggen og i loftet. Terrassevarmern er velegnet til installation i inddækkede og overdækkede vindstabile områder. Terrassevarmeren fra Solamagic er af høj kvalitet og med høj varmeevne. Hertil får du 5 års garanti på din nye varmelampe.

Læs mere
Solamagic Premium+ 2000 Terrassevarmer - Dækker helt op til 17 m² - Tændes via kontakt - Atracit
Solamagic Premium+ 2000 Terrassevarmer - Dækker helt op til 17 m² - Tændes via kontakt - Atracit

Få lidt mere af det hele med Premium+ 2000 terrassevarmeren fra Solamagic. Så kan du bruge din terrasse helt fra i det tidlige forår til det sene efterår. Dækker op til 17 kvm Høj varmeeffekt Ultra No-Glare®-teknologi Til store og små forsamlinger Om det bare er dig og din kære, eller om i har gæster på besøg, så kan Premium+ varmelampen give jer lidt ekstra tid på terrassen om aften. Monter lampen på væg eller loft, hvor dens behagelige varme gør aftenen lidt hyggeligere. Med en ledningslængde på 2,5 meter, er der rig mulig for at tilpasse den til terrassens indretning. Der er ingen opvarmningstid på terrassevarmerne, så hvis du eller dine gæster begynder at fryse, kan du tænde for lampen, og med det samme kan du mærke varmen brede sig. Solamagics Ultra No-Glare®-varmelegeme øger effekten med næsten 8%, hvor et større areal bliver dækket med det samme energiforbrug. Samtidig er lysskæret sænket, så denne også sagtens kan bruges hvis du har reflekterende overflader som f.eks. vinduer i en havestue. Sæt pris på miljøet og hold varmen Solamagic varmelamper er skabt til at imponere. Da de er bygget på el, udleder de derfor ingen CO2 udledning. Du kan holde varmen længere og med god samvittighed. Terrassevarmeren fra Solamagic er af høj kvalitet og med høj varmeevne. Hertil får du 5 års garanti på din nye varmelampe.

Læs mere
Solamagic Premium+ BTC 2500 Terrassevarmer - Dækker helt op til 19 m² - Juster varmen med din smartphone - Atracit
Solamagic Premium+ BTC 2500 Terrassevarmer - Dækker helt op til 19 m² - Juster varmen med din smartphone - Atracit

Du kan sagtens også nyde udelivet på terrassen eller i haven om vinteren. Med Solamagic varmelampen kan du udnytte tiden på terrassen til fulde. Dækker op til 19 kvm Juster varmen med mobilen Ultra No-Glare®-teknologi Smart design til din smartphone Premium+ terrassevarmer kan give dig lidt ekstra tid på terrassen om aften. Monter lampen på væg eller loft, hvor dens behagelige varme gør aftenen lidt hyggeligere. Din smartphone er garanteret ikke så langt væk, og det behøves den heller ikke at være, for denne terrassevarmer kan styres via mobilen. Du kan tænde, slukke og skrue op og ned for varmen meget nemt og hurtigt via appen. Start på 20% og øg gradvist varmen i takt med at sommeraftenen bliver køligere. Du kan få det præcis som du ønsker, og du kan tilmed blive siddende, så du kan nyde selskabet. Der er ingen opvarmningstid på terrassevarmerne, så hvis du eller dine gæster begynder at fryse, kan du tænde for lampen, og med det samme kan du mærke varmen brede sig. Solamagics Ultra No-Glare®-varmelegeme øger effekten med næsten 8%, hvor et større areal bliver dækket med det samme energiforbrug. Samtidig er lysskæret sænket, så denne også sagtens kan bruges hvis du har reflekterende overflader som f.eks. vinduer i en havestue. Sæt pris på miljøet og hold varmen Solamagic varmelamper er skabt til at imponere. Da de er bygget på el, udleder de derfor ingen CO2 udledning. Du kan holde varmen længere og med god samvittighed. Montering af PREMIUM+ 2500 Terrassevarmern kan monteres på både væggen og i loftet. Terrassevarmern er velegnet til installation i inddækkede og overdækkede vindstabile områder. Terrassevarmeren fra Solamagic er af høj kvalitet og med høj varmeevne. Hertil får du 5 års garanti på din nye varmelampe.

Læs mere