Spar op til 70% - Tilbud fundet på "

Sport & fritid

"
DE BEDSTE TILBUD
Natur - Drogeriet A/S Bamse Bomstærk Kosttilskud 120 stk
Natur - Drogeriet A/S Bamse Bomstærk Kosttilskud 120 stk

Bamse Bomstærk er en multivitamin til børn med jordbærsmag. Indeholder sødestofferne erythritol og stevioglycosider. Dispenseringsform Tyggetabletter Dosis og Anvendelse Børn fra 3-10 år: 1 tablet dagligt i forbindelse med et måltid. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Indeholder Ingredienser: Sødestof (erythritol), magnesiumcarbonatl, maltodextrix (majs), acerolapulver (Malpighia punicifolia L.), ferrofumerat, tranebærsaftkoncentrat (Vaccinium macrocarpon Aiton), Nikotinamid, betacaroten, L-ascorbinsyre, selenberiget gær, aroma (naturlig jordbær), vand, D-afa-tocopherylacetat, zinkbisglycinat, overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer), cholecalciferol, sødestof (stevioglycosid), ethylcellulose, calcium-D-pantotenat, antiklumpningsmiddel, (siliciumdioxid), pyridoxinhydrochlorid, kobberbisglycinat, thiaminmononitrat, riboflavin, phylloquinon, cyanocobalamin, pteroylmonoglutaminsyre, natriummolybdat, D-biotin. Indhold pr. dagsdosis1 tabletVitaminerMængde% af RI*Vitamin A365 mikg46%Vitamin D10 mikg200%Vitamin E5 mg42%Vitamin K30 mikg40%Vitamin C60 mg75%Thiamin (B1)0,7 mg64%Riboflavin (B2)0,8 mg57%Niacin9 mg56%Vitamin B61 mg71%Folsyre75 mikg38%Vitamin B121 mikg40%Biotin8 mikg16%Pantotensyre2 mg33%MineralerMængde% af RI*Magnesium85 mg23%Jern6 mg43%zink2 mg20%Kobber0,2 mg20%Selen35 mikg64%Molybdæn17 mikg34%*RI=Referenceindtag (voksne) Opbevaring Opbevares utilgængeligt for børn. Vær opmærksom på Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende og børn under 3 år. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

Læs mere
Pharma Nord B-Daddy til manden- Kosttilskud til forbedring af sædkvalitet
Pharma Nord B-Daddy til manden- Kosttilskud til forbedring af sædkvalitet

Kosttilskud til mænd der støtter dannelsen af normale og sunde sædceller Udviklet i samarbejde med jordemoder.dk Indeholder en patenteret selengær med dokumenteret, høj optagelighed B-Daddy indeholder to patenterede ingredienser: Selengæren SelenoPrecise® i kombination med Bio-Quinon Q10. Begge disse stoffer har indgået i en lang række videnskabelige undersøgelser, som dokumenterer deres kvalitet. Der er 50 mg Q10 og 50 µg selen i hver kapsel. B-Daddy SelenoPrecise® er med til at beskytte mandens celler mod oxidative skader og stimulere dannelsen af sunde og normale sædceller, som med til at forbedre mandens sædkvalitet. B-Daddy inderholder også Q10 som sætter gang i cellernes energiproduktion. Vi har mitokondrier i vores celler, som kan betragtes. Det er her enzymer og en række hjælpestoffer sikrer energiproduktionen ud fra kostens energigivende næringsstoffer via en kæde af reaktioner. Q10 er et af disse hjælpestoffer, som er en vigtig spiller i den del af kroppens stofskifte, der står for energiproduktionen. B-Daddy er Pharma Nords kosttilskud til mænd, der gerne vil forbedre deres sædkvalitet, og bør kun indtages samtidig med at følger fornuftige kostråd, for at øge ens fertilitet. Daglig dosering: 2 kapsler dagligt. Kosttilskud fremstillet under farmaceutisk kontrol. Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør opbevares beskyttet mod sollys, ved stuetemperaturuden og for børns rækkevidde. Bør kun anvendes af gravide eller børn under 11 år efter aftale med læge eller sundhedsplejerske . Produktnr. 9300 Se alle vores kosttilskud til mænd her.

Læs mere
Familiens Vitaminer D-Vitamin Vegansk, 120 Tabletter (Til 4 Mdr.), Familiens Vitaminer
Familiens Vitaminer D-Vitamin Vegansk, 120 Tabletter (Til 4 Mdr.), Familiens Vitaminer

120 tabletter - 4 måneder Vegansk D-vitamin fra vildtvoksende lavplanter. D-vitamin i sin mest effektive D3-form kan være vanskelig at få i plantebaserede D-vitamin produkter, men Familiens D-vitamin indeholder udelukkende D3-vitamin. Ca. 90% af danskerne får ikke nok D-vitamin med kosten ifølge DTU Fødevareinstituttets seneste opgørelser, og omkring halvdelen af os er i decideret D-vitamin underskud. D-vitamin er et vigtigt vitamin, der bidrager til normal funktion af immunsystemet, muskler, knogler, tænder og forebyggelse af fald hos ældre. Mængden af forskning om D-vitamin er kæmpe og vokser hele tiden. Igennem årene er Sundhedsstyrelsens anbefalinger om at tage D-vitamin tilskud udvidet flere gange. Mange grupper i befolkningen skal nu ifølge Sundhedsstyrelsens anbefalinger tage tilskud årets rundt, enten 20 eller 10 mikrogram om dagen. Fødevarestyrelsens øvre grænse for D-vitamin i kosttilskud ligger på 95 mikrogram. Vi anbefaler alle voksne at tage D-vitamin hver dag året rundt. Eksempelvis Familiens Multivitamin og D-vitamin i vinterhalvåret (i alt 30 mikrogram) og multivitaminen i sommerhalvåret (10 mikrogram). Ældre bør dog have minimum 20 mikrogram hele året. Med den dosering er du i god afstand fra overdosering og rigtig godt dækket ind mod underskud. Ved konstateret D-vitamin underskud kan den daglige dosis om nødvendigt øges i en periode efter aftale med læge. Husk, at kosttilskud ikke bør erstatte en sund og varieret kost. Dosering og opbevaring Voksne og børn fra 11 år anbefales at tage 1 tablet hver dag. Den anbefalede dosis bør ikke overskrides uden aftale med læge. Opbevares med lukket skruelåg ved stuetemperatur, beskyttet mod fugt og sollys samt utilgængeligt for børn. Indhold   Ingredienser: Dicalciumphosphat, mikrokrystallinsk cellulose, cholecalciferol (vegansk fra lavplanten), magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumdioxid, overfladebehandlingsmiddel (ethylcellulose, glycerol, hydroxypropylmethylcellulose, talkum)

Læs mere
Principia Evoke A5.9 29
Principia Evoke A5.9 29" Silver - Mtb - 2022, 17"

Fed mountainbike fra Principia til blandet kørsel Principia Evoke er en mountainbike fra Principia i robust kvalitet og med cool design. Cyklen er lavet i den gode kvalitet, som Principia er kendt for og er garant for gode køreegenskaber og lækre komponenter. Mountainbiken er udstyret med 10 udvendige Shimano Deore gear der sikrer smidigt gearskifte samt et holdbart stel fremstillet i aluminium, der er med til at give cyklen en lavere vægt. Hydrauliske bremser for optimale betingelser MTB'en har hydrauliske skivebremser både for og bag der sørger for en effektiv bremseevne selv ved god fart, mens de grove Kenda dæk sikrer at cyklen står fast på både ujævnt underlag og grus. Forgaflen giver god stødabsorption, så man undgår stød op i hænder og ryg. Alsidig mountainbike i god kvalitet Er du på udkig efter en mountainbike der er let kørende og som giver masser af køreglæde og stabilitet, så er Principia Evoke helt sikkert værd at se nærmere på for dig. Mountainbiken fra Principia er skabt med gode komponenter og er velegnet til en aktiv hverdag hvor cyklen både anvendes til transport og motion. Alt det vigtige om denne model Velkendt Pricipia kvalitet Stel i aluminium Suntour XCR forgaffel Med lock.out på styr 10 udvendige Shimano Deore gear Hydraulisk Tektro skivebremser Indvendig kabelføring Vi vil være billigst! Vi forsøger altid at have markedets bedste priser på cykler, udstyr og tilbehør. Denne cykel vil vi være billigst på! Derfor matcher vi også laveste netpris! Samtidig får du vores gode service med 100% samling, montering af udstyr og hurtig levering med i handlen.   Har du spørgsmål til denne model? Hvis du har spørgsmål til denne model eller andet du finder på siden, så sidder vores cykeleksperter altid klar til at hjælpe dig! Hvad enten det er leveringstid; hvilket udstyr der passer eller noget helt tredje. Du kan kontakte dem på info@cykelshoppen.dk eller 73707870   Husk hjelmen! For din sikkerhed Vi leverer naturligvis cyklen så den lever op til alle lovkrav med ringeklokke, reflekser osv. Skulle uheldet alligevel være ude anbefaler vi altid, at du kører med cykelhjelm. Vi har et stort udvalg fra bl.a. Abus, Bell og Nutcase. Se hele vores udvalg af cykelhjelme her   Har du tænkt på lys til cyklen? Ikke blot for at overholde lovkrav, men også både for din og andres sikkerhed er det vigtigt med et sæt lygter. Denne cykel bliver leveret uden lygter, men hvis du køber lygter sammen med cyklen, så sørger vi naturligvis for monteringen. Se alle vores cykellygter her

Læs mere