Spar op til 70% - Tilbud fundet på "

Alarm & automatisering

"
DE BEDSTE TILBUD
hjemmeudstyr Netatmo Smart Radiator Ventil Valve (1 Pack)
hjemmeudstyr Netatmo Smart Radiator Ventil Valve (1 Pack)

Spar 37% af dit energiforbrug og reducer din klimapåvirkning med Netatmo smart elementventiler. Apple HomeKit godkendt Spar 37% af dit energiforbrug Finjustér din rum-ved-rum temperatur. Opret planlagt opvarmning baseret på dine daglige rutiner. Kontroller opvarmning med Siri ved bare at bruge din stemme Enkelt og elegant design Tilpas din ventil med en af ​​de medfølgende farvede striber Nem installation Fjernbetjeningspanel Håndter huset centralt fra din smartphone. Skift temperaturrummet til værelser fra din sang eller overalt i verden. Planlæg opvarmning til, når du vender tilbage fra en ferie. Planlagt rum-til-værelse-opvarmning Udnyt planlægningen, der passer til dine daglige rutiner. Opvarmning kun når og hvor du har brug for det. Nyd optimal komfort i dit hjem og spar energi i tomme rum. Andre funktioner Nattilstand:  Spar energi, når du sover. Kun varme op soveværelser og sænket temperaturer i andre værelser. Øko-tilstand:  Spar energi, når du er væk. Sænk temperaturen i alle værelser. Påvisning af åbne vinduer: Når den smarte elementventil detekterer at et vindue er åbent, slukker det varmen i rummet for at forhindre spild af energi. Manuel hæve: Om nødvendigt kan temperaturen forøges midlertidigt i et bestemt rum i 3 timer. Smart kontrol:  Smart elementventilen analyserer rummiljøet i realtid og justerer varmen i henhold til sollys og brug af rummet.

Læs mere
Shelly Flood Sensor - Hvid
Shelly Flood Sensor - Hvid

Shelly Flood Sensor kan detektere den mindste form for vand, i form af vandlækage og oversvømmelser i hjemmet, og sende en øjeblikkelig notifikation via en tilknyttet mobiltelefon. Den er ledningsfri, og kan tilsvarende lave temperaturmålinger. Shelly Flood Sensor kan kobles op med et hav af andre smart home enheder for at automatisere hjemmet yderligere.Shelly Flood Sensor er den ideelle løsning til at opdage vandlækager i dit hjem. Placer den på potentielle risikoområder som under køkkenvasken, ved fryseren eller ved vandrørene. Ved den mindste indikation af vandlækage sender sensoren øjeblikkeligt en besked til din telefon, så du kan handle hurtigt. Desuden kan du integrere den med andre smart home enheder, f.eks. et overvågningskamera, der aktiveres i det pågældende rum, så du kan se skadens omfang i realtid på din mobiltelefon.Shelly Flood Sensor kan placeres hvor som helst i hjemmet, hvor der kan forekomme oversvømmelse, da den er ledningsfri, og batteridrevet.Shelly Flood Sensor har en langvarig batterilevetid på op til 18 måneder.Specifikationer: Registrere vandlækage og oversvømmelser Øjeblikkelige Notifikationer Ledningsfri Batteritid: 18 måneder Temperaturmåling (Kræver Shelly Plus 1) Rækkevidde: Op til 50 m udendørs / 30 m indendørs Dimensioner: 70mm x 19 mm Batteri: 3 V Lithium CR123A – Ikke inkluderet Denne enhed kan bruges med en række forskellige apps, herunder følgende: Google Home Apple Home Amazon Alexa Shelly Home Homey Wi-FiDenne enhed kommunikerer med andre enheder via Wi-Fi og kan let tilsluttes direkte til dit eksisterende hjemmenetværk.

Læs mere
Satana Luftblæser / Ventilator Uden Roterende Blade (Farve: Sølv)
Satana Luftblæser / Ventilator Uden Roterende Blade (Farve: Sølv)

Luftkøler/blæser uden blade Slå sommervarmen ned med vores elegante og supersmarte bladefri luftblæser/ventilator med sit helt unikke og innovative design. En lydsvag og effektiv ventilator med oscillerende effekt, hvor luften accelereres gennem en ringformet åbning, hvorved der skabes en kraftig luftstrøm. En ventilator som er et perfekt redskab mod et varmt og tørt indeklima. OBS. Skruer man helt op for styrken vil det give mere vindstøj da der bliver blæst meget luft igennem. En ventilator uden blade er mere sikker at bruge, da man ikke kan få fingre m.v. i klemme da der ikke er nogen roterende blade og dermed mere sikkert at bruge i nærheden af børn og dyr. Nyd den briselignende naturlige effekt, som både er behagelig og nedkølende. Udseendet er strømlinet og gør maskinen praktisk mobil, Let at rengøre, en hurtig klud og maskinen er rengjort. Roter 90 grader med et enkelt klik via den medfølgende fjernbetjening. Smart sluk-timer som kan programmeres til at slukke efter forud indstillede perioder (30, 60, 90 eller 120 minutter). Luftnedkøling Luften i denne bladefri ventilator accelereres gennem en ringformet åbning, hvorved der skabes en kraftig luftstrøm. Luften føres straks over en plade, der er formet som en flyvinge, og som giver den retning og skaber undertryk bag og rundt om ventilatoren. Undertrykket tvinger omgivende luft ind i luftstrømmen og giver en behagelig, jævn og kraftig strøm af kølende luft. Oscillerende effekt Når du skal ventilere luften i rummet, om det er hjemme eller på kontoret, er det vigtigt der skabes en luftstrøm. Luftstrømmen sætter gang i luften i rummet, så man får den afkølende effekt. Derfor er det nyttigt hvis ventilatoren har oscillerende effekt. Oscillerende effekt betyder at ventilatoren ikke blot blæser luften ud i rummet, i én bestemt retning, men har en motor, så den drejer fanen. På den måde spreder den luftstrømmen over et større område. Vælg mellem farverne: Sølv, Pink og Guld (Rammens farve indvendig) Produkt information Vægt: 2.3 kg. Materiale: ABS Hastigheder: 8 Kabellængde: 1,5 m Mål: 65 x 20 x 15 cm Rotationsvinkel: 90 grader Timer-funktion (30,60,90,120 min.) Indgangseffekt: 50W, udgangseffekt: 40W Fjernbetjening medfølger (AA batterier medfølger ikke) Spørgsmål til produktet? Lad os hjælpe dig Vi sidder klar til at hjælpe tirsdag - fredag 10.00-12.00 . KUNDESERVICE MAIL PÅ KONTAKT@SATANA.DK E-mail besvares normalt indenfor 24 timer tirsdag til fredag. Husk altid ordrenummer hvis henvendelsen er vedr. en nuværende ordre. KUNDESERVICE RING PÅ 25 94 24 84 Husk altid ordrenummer hvis henvendelsen er vedr. en nuværende ordre.

Læs mere