Spar op til 70% - Tilbud fundet på "

Gryder & pander

"
DE BEDSTE TILBUD
Nedis Elektrisk Stegepande - 40 Cm
Nedis Elektrisk Stegepande - 40 Cm

Den elektriske stegepande fra Nedis® er et af de mest alsidige apparater til opgradering af dit køkkengrej! Den kan håndtere alle typer madlavningsteknikker. En stor kapacitet og justerbar termostat sikrer, at mindre til større retter tilberedes perfekt. Den kan vaskes i opvaskemaskine og har non-stick-belægning, så rengøringen overstås nemt og problemfrit. Elektrisk Maksimal fleksibilitet: Stegning, bagning, simrekogning, braisering, kogning: Denne multifunktionelle, elektriske stegepande fra Nedis® giver dig fleksibiliteten til at tilberede det, du gerne vil, når du vil det du skal blot bruge en stikkontakt. Tænk, hvor praktisk det er, når du camperer, og du ikke har adgang til gas, eller når du bare vil opgradere dit almindelige køkkengrej. Justerbar temperatur Nøjagtig tilberedning af alle slags ingredienser: I modsætning til almindelige komfurer, kan elektriske stegepander indstilles til en fast temperatur, der også hurtigt kan justeres. Når du har fuldkommen kontrol over temperaturen, kan du sikre, at maden tilberedes perfekt uden fare for, at middagen brænder på eller ikke er stegt tilstrækkeligt igennem. Den kraftige aluminiumskonstruktion med indstøbt varmelegeme giver en fremragende varmefordeling på hele stegefladen. Indvendig non-stick-belægning Brug mindre stegeolie: Den indvendige, grå stegeflade har en perfekt finish med en overlegen non-stick-egenskab, der gør den elektriske stegepande meget nem at rengøre, så du kan skifte ingredienser nærmest øjeblikkeligt! For at gøre det endnu nemmere er både stegepande og låg egnede til opvaskemaskine. Stegepande i familiestørrelse: Vores elektriske stegepande har rigeligt med plads til både kød og grøntsager. På denne måde sparer du tid ved at tilberede dine ingredienser uden at skulle håndtere dem hver for sig. Sikker: Låget af hærdet glas og de kølige greb og håndtag gør det nemt at transportere stegepanden sikkert fra ét sted til et andet, selv direkte efter tilberedning. Funktioner : Låg af hærdet glas for ekstra holdbarhed Ekstra dyb og støbt konstruktion af aluminium, der giver ekstra plads til ingredienser Indstøbt varmelegeme for jævn varmefordeling Udløser til temperaturstyringsstik for nem frakobling Indstillelig temperatur for præcis madlavning Kølige greb og håndtag for ekstra sikkerhed Non-stick-belagt pande for fedtfattig stegning Egnet til opvaskemaskine (ekskl. temperaturstyringsstik) Firkantet elektrisk stegepande med lille bundareal Teknisk info: Farve: Sort Stik: Schuko / Type F (CEE 7/7) Materiale: Aluminium / Plastic Effekt: 2200 W Egenskab: Power On/Off Indicator Justerbar Temperatur Cool-touch Handle Non-Stick Coating Dishwasher-Safe Trigger-Release strømstik Tykt, støbt aluminiumelement Number of temperature settings: 5 Varmeelement: Embedded Indgangsspænding: 230 VAC 50 Hz Inner height: 8 cm Bageareal (L x B): 30 x 38 cm Ledningslængde: 0.7 m Kapacitet: 7.0 l Diameter: 400 mm Længde: 460 mm Pakkens indhold: 1 x elektrisk stegepande 1 x aftageligt strømkabel

Læs mere
Scanpan Ctx Gryde Med Glaslåg, 3,5l.
Scanpan Ctx Gryde Med Glaslåg, 3,5l.

Scanpan CTX Gryde med glaslåg, 3,5L. Scanpans CTX serie er skabt til dem der elsker køkkengrej i verdensklasse. Serien er lavet med en fremragende non-stick belægning, Scanpans egen berømte originale belægning. Belægningen har en enorm slidstyrke, og samtidig er den let at rengøre! Belægningen er så stærk, at den endda tåler brug af metalredskaber på den. Gryden er produceret med en aluminiums kerne i en yderskal af rustfrit stål. Aluminiumen er med til at sikre hurtig og jævn opvarming i hele panden - både bund og sider. På denne måde får du en stilfuld gryde uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med glaslåget får du nemt overblik over maden under tilberedningen. Gryden kan med sin alsidige størrelse, bruges til for eksempel ris, pasta, sovs eller grød, da den med sin uovertrufne belægning er særdeles velegnet til mælkeholdige retter. Gryden tåler ovnvarme helt op til 250­°C. Du bestemmer selv om du vil stege med eller uden fedtstof i gryden. Specifikationer:  Rumindhold: 3,5L. Diameter: 20 cm. Bunddiameter: 16,2 cm. Højde uden låg: 12,5 cm. Farve: Stål Komfurtype: Alle, inklusive induktion. Tåler op til 250°C i ovn Materiale: Glaslåg, aluminiumskerne, yderskal af rustfrit stål, rustfrit stål håndtag og non-stick belægning Tåler opvaskemaskine (håndopvask anbefales) Vægt: 2,09 kg. Scanpan – Dansk kogegrej siden 1956 Scanpan er kendt i så vel indland som udland, for sin produktion af kvalitetskogegrej. Med en dyb forankring i dansk håndværksteknik, fremstiller virksomheden sine produkter på egen fabrik i Danmark. Udover gryder og pander, har Scanpan tilhørende sortimenter med samme fokus på kvalitet og design, indenfor knive, To-Go produkter og meget mere.

Læs mere
Scanpan Classic Bradepande, 3,25l
Scanpan Classic Bradepande, 3,25l

Scanpan Classic Bradepande, 3,25L. Scanpans Classic serie er den originale, stilrene og tidløse serie, særlig skabt til gas- og glaskeramiske komfurer. Serien er lavet med en fremragende non-stick belægning, Scanpans egen berømte originale belægning. Belægningen har en enorm slidstyrke, og samtidig er den let at rengøre! Belægningen er så stærk, at den endda tåler brug af metalredskaber på den. Der findes mange forskellige dele i serien, kontakt os hvis du efterspørger andre dele i serien. Classic serien er støbt i genbrugs aluminium med en specialdesignet bund i rustfrit stål, som sikrer en jævn og hurtig varmefordeling. Fordi serien bruger et minimum af materialer, sikrer du dig, at dine gryder og pander vil varme hurtigere op på dit gas- eller glaskeramiskekomfur, sammenlignet med gryder og pander der har flere lag, af for eksempel en yderskal af rustfrit stål. Fordi kogegrejet er støbt i ét, vil varmen sprede sig jævnt og hurtigt i bunden og på siderne. En anden fordel ved en helstøbt aluminiums pande eller gryde er, at den vejer utrolig lidt, fordi aluminium er væsentlig lettere end mange andre materialer. Bradepanden har mange anvendelsesmuligheder, da den med sin "stegepande-bund" kan bruges både i ovn, på grill og komfuret. Brug bradepanden til at tilberede flæskestegen, lasagnen, grøntsagerne, flødekartoflerne, et madbrød eller endda kage! Du kan tilkøbe en rist til bradepanden, så du kan udvide dine anvendelsesmuligheder. Bradepanden tåler ovnvarme helt op til 250­°C. Du bestemmer selv om du vil stege/smøre med eller uden fedtstof i bradepanden. Specifikationer:  Størrelse: 34x22 cm. Bunddiameter: 15,5x23,5 cm. Højde uden låg: 6,2 cm. Farve: Sort Komfurtype: Alle, pånær induktion. Tåler op til 250°C i ovn Materiale: Helstøbt i genbrugs aluminium med en rustfrit stål bund. Non-stick belægning. Tåler opvaskemaskine (håndopvask anbefales) Vægt: 1,43 kg. Scanpan – Dansk kogegrej siden 1956 Scanpan er kendt i så vel indland som udland, for sin produktion af kvalitetskogegrej. Med en dyb forankring i dansk håndværksteknik, fremstiller virksomheden sine produkter på egen fabrik i Danmark. Udover gryder og pander, har Scanpan tilhørende sortimenter med samme fokus på kvalitet og design, indenfor knive, To-Go produkter og meget mere.

Læs mere
Scanpan Ctx Kasserolle Med Glaslåg, 1,8l.
Scanpan Ctx Kasserolle Med Glaslåg, 1,8l.

Scanpan CTX Kasserolle med glaslåg, 1,8L. Scanpans CTX serie er skabt til dem der elsker køkkengrej i verdensklasse. Serien er lavet med en fremragende non-stick belægning, Scanpans egen berømte originale belægning. Belægningen har en enorm slidstyrke, og samtidig er den let at rengøre! Belægningen er så stærk, at den endda tåler brug af metalredskaber på den. Kasserollen er produceret med en aluminiums kerne i en yderskal af rustfrit stål. Aluminiumen er med til at sikre hurtig og jævn opvarming i hele panden - både bund og sider. På denne måde får du en stilfuld kasserolle uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med glaslåget får du nemt overblik over maden under tilberedningen. Kasserollen er perfekt egnet til mindre portioner, for eksempel ris, sovs eller grød, da den med sin uovertrufne belægning er særdeles velegnet til mælkeholdige retter. Gryden tåler ovnvarme helt op til 250­°C. Du bestemmer selv om du vil stege med eller uden fedtstof på i gryden. Specifikationer:  Rumindhold: 1,8L. Diameter: 16 cm. Bunddiameter: 12,2 cm. Højde uden låg: 10,1 cm. Farve: Stål Komfurtype: Alle, inklusive induktion. Tåler op til 250°C i ovn Materiale: Glaslåg, aluminiumskerne, yderskal af rustfrit stål, rustfrit stål håndtag og non-stick belægning Tåler opvaskemaskine (håndopvask anbefales) Vægt: 1,32 kg. Scanpan – Dansk kogegrej siden 1956 Scanpan er kendt i så vel indland som udland, for sin produktion af kvalitetskogegrej. Med en dyb forankring i dansk håndværksteknik, fremstiller virksomheden sine produkter på egen fabrik i Danmark. Udover gryder og pander, har Scanpan tilhørende sortimenter med samme fokus på kvalitet og design, indenfor knive, To-Go produkter og meget mere.

Læs mere
Proff-Line Gryde, Mellem, 22,5 L
Proff-Line Gryde, Mellem, 22,5 L

Proff Line Mellem Gryde i Rustfrit Stål - 22,5 liter: Til Alsidig og Professionel Brug Proff Line's mellem gryde, en alsidig og holdbar løsning til ethvert professionelt køkken. Fremstillet af rustfrit stål med en sandwichbund, der inkluderer en kerne af aluminium indkapslet i rustfrit stål, sikrer denne gryde en hurtig og jævn varmefordeling, perfekt til alt fra bruning og sautering til kogning af dine yndlingsretter og med en kapacitet på 22,5 liter er den ideel til tilberedning af store portioner. Gryden er kompatibel med alle varmekilder, inklusiv induktion og ovn.   Produktegenskaber: Kapacitet: 22,5 liter Bund Ø: 36 cm Højde: 22 cm Materiale: Rustfrit stål Kompatibel med alle varmekilder, inklusiv induktion og ovn Sandwichbund med aluminiumskerne for optimal varmefordeling Store håndtag, fastgjort med punktsvejsning Velegnet til brug med metal køkkenredskaber og rengøring med stålsvampe   En solid gryde til det professionelle køkken Proff Line gryden er designet til at håndtere en bred vifte af madlavningsteknikker – fra at sautere kød og grøntsager som en del af forberedelserne til en gryderet, til simpel kogning af kartofler og pasta. Den er ideel til både det travle professionelle køkken og det kvalitetsbevidste hjemmekøkken. Med dens solide konstruktion og enkle design til en rimelig pris, er denne gryde et pragtfuldt valg for enhver, der værdsætter holdbarhed og funktionalitet i køkkenet.   Vedligeholdelsestips: Tåler opvaskemaskine, men håndvask anbefales for at bevare grydens finish og sikre grundig rengøring.Brug varmt vand, en hård børste, og ved behov ståluld for at fjerne mad- og sæberester, hvilket forhindrer pletter og fastbrænding ved efterfølgende brug.  

Læs mere
Scanpan Classic Kasserolle Med Glaslåg, 1,8l.
Scanpan Classic Kasserolle Med Glaslåg, 1,8l.

Scanpan Classic Kasserolle med glaslåg, 1,8L. Scanpans Classic serie er den originale, stilrene og tidløse serie, særlig skabt til gas- og glaskeramiske komfurer. Serien er lavet med en fremragende non-stick belægning, Scanpans egen berømte originale belægning. Belægningen har en enorm slidstyrke, og samtidig er den let at rengøre! Belægningen er så stærk, at den endda tåler brug af metalredskaber på den. Der findes mange forskellige dele i serien, kontakt os hvis du efterspørger andre dele i serien. Classic serien er støbt i genbrugs aluminium med en specialdesignet bund i rustfrit stål, som sikrer en jævn og hurtig varmefordeling. Fordi serien bruger et minimum af materialer, sikrer du dig, at dine gryder og pander vil varme hurtigere op på dit gas- eller glaskeramiskekomfur, sammenlignet med gryder og pander der har flere lag, af for eksempel en yderskal af rustfrit stål. Fordi kogegrejet er støbt i ét, vil varmen sprede sig jævnt og hurtigt i bunden og på siderne. En anden fordel ved en helstøbt aluminiums pande eller gryde er, at den vejer utrolig lidt, fordi aluminium er væsentlig lettere end mange andre materialer. Håndtaget er lavet i bakelit og har et patenteret låsesystem, således at håndtagene ikke bliver løse eller varme.Med glaslåget får du nemt overblik over maden under tilberedningen. Kasserollen kan med sin alsidige størrelse, bruges til for eksempel ris, pasta, sovs eller grød, da den med sin uovertrufne belægning er særdeles velegnet til mælkeholdige retter. Kasserollen tåler ovnvarme helt op til 250­°C. Du bestemmer selv om du vil stege med eller uden fedtstof i kasserollen. Specifikationer:  Rumindhold: 1,8L. Diameter: 18 cm. Bunddiameter: 14,7 cm. Højde uden låg: 10 cm. Farve: Sort Komfurtype: Alle, pånær induktion. Tåler op til 250°C i ovn Materiale: Helstøbt i genbrugs aluminium med en rustfrit stål bund. Non-stick belægning. Håndtag i bakelit. Inkl. glaslåg. Tåler opvaskemaskine (håndopvask anbefales) Vægt: 1 kg. Scanpan – Dansk kogegrej siden 1956 Scanpan er kendt i så vel indland som udland, for sin produktion af kvalitetskogegrej. Med en dyb forankring i dansk håndværksteknik, fremstiller virksomheden sine produkter på egen fabrik i Danmark. Udover gryder og pander, har Scanpan tilhørende sortimenter med samme fokus på kvalitet og design, indenfor knive, To-Go produkter og meget mere.

Læs mere
Proff-Line Gryde, Mellem, 7 L
Proff-Line Gryde, Mellem, 7 L

Proff Line Mellem Gryde i Rustfrit Stål - 7 liter: Til Alsidig og Professionel Brug Proff Line's mellem gryde, en alsidig og holdbar løsning til ethvert professionelt køkken. Fremstillet af rustfrit stål med en sandwichbund, der inkluderer en kerne af aluminium indkapslet i rustfrit stål, sikrer denne gryde en hurtig og jævn varmefordeling, perfekt til alt fra bruning og sautering til kogning af dine yndlingsretter og med en kapacitet på 7 liter er den ideel til tilberedning af store portioner. Gryden er kompatibel med alle varmekilder, inklusiv induktion og ovn.   Produktegenskaber: Kapacitet: 7 liter Bund Ø: 24 cm Højde: 16 cm Materiale: Rustfrit stål Kompatibel med alle varmekilder, inklusiv induktion og ovn Sandwichbund med aluminiumskerne for optimal varmefordeling Store håndtag, fastgjort med punktsvejsning Velegnet til brug med metal køkkenredskaber og rengøring med stålsvampe   En solid gryde til det professionelle køkken Proff Line gryden er designet til at håndtere en bred vifte af madlavningsteknikker – fra at sautere kød og grøntsager som en del af forberedelserne til en gryderet, til simpel kogning af kartofler og pasta. Den er ideel til både det travle professionelle køkken og det kvalitetsbevidste hjemmekøkken. Med dens solide konstruktion og enkle design til en rimelig pris, er denne gryde et pragtfuldt valg for enhver, der værdsætter holdbarhed og funktionalitet i køkkenet.   Vedligeholdelsestips: Tåler opvaskemaskine, men håndvask anbefales for at bevare grydens finish og sikre grundig rengøring.Brug varmt vand, en hård børste, og ved behov ståluld for at fjerne mad- og sæberester, hvilket forhindrer pletter og fastbrænding ved efterfølgende brug.

Læs mere