Spar op til 70% - Tilbud fundet på "

Harddiske

"
DE BEDSTE TILBUD
Verbatim Surefire Gx3 2.5” Gaming Hdd, 1tb
Verbatim Surefire Gx3 2.5” Gaming Hdd, 1tb

Surefire GX3 2.5” Gaming HDD, 1TB Spilkonsoller har en begrænset lagringskapacitet, og de nyeste spil fylder så meget, at der ikke er plads til nye spil. Løsningen er at tilslutte SureFire Gaming HDD, der giver en nem udvidet lagring, så man kan gemme alle sine spil et enkelt sted. Med en 2 TB SureFire HDD til spil med plads til op til 50+ spil er spillerne ikke længere nødt til at vælge hvilke spil, de vil slette fra deres konsol eller pc for at få plads til nye spil. Med en farveskiftende RGB LED-accentbelysning og et kabinetdesign inspireret af de nyeste konsoller, har SureFire Gaming harddisken høje dataoverførselshastigheder, som er perfekt til lagring af de nyeste spil.SureFire Gaming harddisken har en USB 3.2 GEN 1-grænseflade til overførselshastigheder på op til 5 Gbps, hvilket reducerer sikkerhedskopieringen af dine spil markant. Med harddisken følger en USB-C-adapter, så den kan bruges med mange forskellige enheder.Med et slankt, sort design, inspireret af de nyeste konsoller og med farveskiftende LED-accentbelysning, er SureFire Gaming harddisken en stilfuld løsning, hvis man har mange spil. De fleste konsoller skal formateres, så husk at sikkerhedskopiere før brug. Harddisken kan også bruges på andre konsoller og PC'er, men skal måske genformateres først.For yderligere sikkerhed leveres der Nero-backupsoftware til at hjælpe dig med at sikkerhedskopiere alle dine filer, mapper og drev fra din bærbare computer eller PC, når som helst du ønsker det. Med den kan du også planlægge en automatisk sikkerhedskopiering på et bestemt tidspunkt og dag for at sikre, at det bliver gjort regelmæssigt! Nero-backupsoftwaren er kun kompatibel med Windows OS.Specifikationer:Produkttype: Ekstern harddiskEgnet til både konsol og PC-spilGem alle dine spil et enkelt stedFarveskiftende LED-accentbelysningDataoverførsel med høj hastighedSuperSpeed USB 5GbpsNero-backupsoftwareKan også bruges som en normal ekstern harddisk til fillagringPakkens indhold: SureFire Gaming harddisk, Micro-B til USB-A-kabel, USB-A til USB-C-adapter, Nero-backupsoftware (understøtter kun Windows), Formateringssoftware (understøtter kun Windows), Vejledning til hurtig start, Brugervejledning (præinstalleret)

Læs mere
Verbatim Surefire Gx3 2.5” Gaming Hdd, 2tb
Verbatim Surefire Gx3 2.5” Gaming Hdd, 2tb

Surefire GX3 2.5” Gaming HDD, 2TB Spilkonsoller har en begrænset lagringskapacitet, og de nyeste spil fylder så meget, at der ikke er plads til nye spil. Løsningen er at tilslutte SureFire Gaming HDD, der giver en nem udvidet lagring, så man kan gemme alle sine spil et enkelt sted. Med en 2 TB SureFire HDD til spil med plads til op til 50+ spil er spillerne ikke længere nødt til at vælge hvilke spil, de vil slette fra deres konsol eller pc for at få plads til nye spil. Med en farveskiftende RGB LED-accentbelysning og et kabinetdesign inspireret af de nyeste konsoller, har SureFire Gaming harddisken høje dataoverførselshastigheder, som er perfekt til lagring af de nyeste spil.SureFire Gaming harddisken har en USB 3.2 GEN 1-grænseflade til overførselshastigheder på op til 5 Gbps, hvilket reducerer sikkerhedskopieringen af dine spil markant. Med harddisken følger en USB-C-adapter, så den kan bruges med mange forskellige enheder.Med et slankt, sort design, inspireret af de nyeste konsoller og med farveskiftende LED-accentbelysning, er SureFire Gaming harddisken en stilfuld løsning, hvis man har mange spil. De fleste konsoller skal formateres, så husk at sikkerhedskopiere før brug. Harddisken kan også bruges på andre konsoller og PC'er, men skal måske genformateres først.For yderligere sikkerhed leveres der Nero-backupsoftware til at hjælpe dig med at sikkerhedskopiere alle dine filer, mapper og drev fra din bærbare computer eller PC, når som helst du ønsker det. Med den kan du også planlægge en automatisk sikkerhedskopiering på et bestemt tidspunkt og dag for at sikre, at det bliver gjort regelmæssigt! Nero-backupsoftwaren er kun kompatibel med Windows OS.Specifikationer:Produkttype: Ekstern harddiskEgnet til både konsol og PC-spilGem alle dine spil et enkelt stedFarveskiftende LED-accentbelysningDataoverførsel med høj hastighedSuperSpeed USB 5GbpsNero-backupsoftwareKan også bruges som en normal ekstern harddisk til fillagringPakkens indhold: SureFire Gaming harddisk, Micro-B til USB-A-kabel, USB-A til USB-C-adapter, Nero-backupsoftware (understøtter kun Windows), Formateringssoftware (understøtter kun Windows), Vejledning til hurtig start, Brugervejledning (præinstalleret)

Læs mere
Western Digital Wd Desktop Black 2tb Sata 6gb/s Hdd
Western Digital Wd Desktop Black 2tb Sata 6gb/s Hdd

WD Desktop Black 2TB SATA 6Gb/s HDD Denne interne harddisk egner sig til den kreative sjæl, spil-entusiasten eller andre, som kun ønsker det bedste. Denne har en høj kapacitet og en utrolig ydeevne der giver dig en mere intensiv PC-oplevelse og udvider dine personlige færdigheder. Som grundlag for sin kraftfulde ydeevne og kapacitet tilbyder WD Black den nye højtopløselige High Resolution Controller (HRC) med forbedret arkitektur, som sørger for mere datapræcision på hele harddisken. Dette giver en overlegen hastighed og accelererede svarforhold.Ydende PC’ere og arbejdsstationer udstyret med high-end-komponenter udvikler ofte vibrationer og lyde, der kan påvirke præcision og ydeevne. Det kan selv det bedste hus ikke altid udligne. Den nye generation af WD Black-harddiske tilbyder Vibration Control Technology (VCT), som tillader pladerne i drevet at tilpasse fastsættelsesproblemer eller vibrationstilstande inde i huset. Dette resulterer i øget datapræcision, højere ydelse og langsigtet pålidelighed. Kort sagt: Du kan være med i spillet mere intensivt, hurtigt og længere.Ud over Vibration Control Technology (VCT) er WD Black-harddiskene også udstyret med StableTrac™-teknologi, hvilket sikrer motorakslen i drevet i begge ender, for at reducere yderligere systembetingede svingninger. StableTrac stabiliserer de indbyggede plader på sikkert vis, med mere præcis tracking i hver sektion under læse- og skrivedrift og en øget ydeevne som resultat.Specifikationer: Kapacitet: 2TBInterface: SATA 6Gb/sStørrelse: 3,5’’RPM Class: 7200Cache: 64 MB Producentgaranti: 5 år

Læs mere
Verbatim Store´n´go Ekstern Harddisk 2tb Sølv
Verbatim Store´n´go Ekstern Harddisk 2tb Sølv

Verbatim Store´n´Go ALU Slim 2,5” ekstern harddisk 2 TB, sølvDenne eksterne harddisk er fremstillet i et slankt design i børstet metal og er kun 9 mm tykt, samt vejer det kun 150 gram. Det er robust, let og ser elegant ud ved siden af en Mac eller PC.Lav sikkerhedskopier med denne flotte bærbare harddisk. Harddisken i børstet aluminium har en USB 3.2 Gen 1-tilslutning til dataoverførsel med hastigheder på op til 5 Gbps. Den høje hastighed og høje kapacitet af Store 'n' Go ALU giver dig mulighed for at tage dit digitale liv med dig overalt, hvor du begiver dig hen.Der følger et micro B til USB-A kabel med harddisken til tilslutning til standard USB-porte. Der medfølger også en USB-A til USB-C adapter til brug med nyere bærbare computere med USB-C og ikke nogen USB-A porte. Dermed er harddisken kompatibel med forskellige Mac'er, PC’er og bærbare computere og til nem og hurtig overførsel af data mellem dem ved brug af Store 'n' Go ALU!Specifikationer: Produkttype: Ekstern harddiskFarve: SølvKapacitet: 2 TBGrænseflade: USB 3.2 GEN 1Overførselshastighed: Understøtter USB superspeed (5 Gbps)Kabinetmateriale: AluminiumStrømforsyning: Busstrømforsyning via USB-kabelSystemkrav: Windows 10, 8, 7 / Mac OS X 10.6 eller nyereStørrelse (LxBxH): 11,4 x 7,6 x 0,9 cmVægt: 150 gramPakkens indhold: Bærbar harddisk, Micro-B til USB-A kabel, USB-A til USB-CTM adapter, Nero-backupsoftware (kun kompatibel med Windows OS), Verbatim software til diskformatering, ’Green Button’ energibesparende software, Flersproget vejledning til hurtig start og Brugervejledning (installere på harddisken)

Læs mere
Verbatim Surefire Gx3 2.5” Gaming Ssd, 1tb
Verbatim Surefire Gx3 2.5” Gaming Ssd, 1tb

Surefire GX3 2.5” Gaming SSD, 1TB Spilkonsoller har en begrænset lagringskapacitet, og de nyeste spil fylder så meget, at der ikke er plads til nye spil. Løsningen er et tilslutte SureFire SSD til spil, hvilket giver en praktisk og hurtig udvidet lagring af dine spil og frigiver plads på din konsol eller pc. Med farveskiftende RGB LED-accentbelysning, og et kabinetdesign inspireret af de nyeste konsoller, har SureFire Gaming SSD´en ingen bevægelige dele, hvilket betyder hurtigere indlæsningstider, så du kan gemme dine spil og spille dem direkte fra den eksterne SSD.SureFire Gaming SSD´en har en USB 3.2 GEN 1-grænseflade til overførselshastigheder på op til 5 Gbps og er optimeret til at give en uovertruffen ydeevne, hvilket reducerer sikkerhedskopieringen af dine spil markant. Med SSD´en følger en USB-C-adapter, så den kan bruges med mange forskellige enheder. SSD'er har ingen bevægelige dele, hvilket gør dem hurtigere, helt lydløse og mindre strømforbrugende!Med et slankt, sort design, inspireret af de nyeste konsoller og farveskiftende LED-accentbelysning, er SureFire Gaming SSD´en en stilfuld løsning hvis man har mange spil. De fleste konsoller skal formateres, så husk at sikkerhedskopiere før brug. SSD´en kan også bruges på andre konsoller og PC'er, men skal måske genformateres først.For yderligere sikkerhed leveres der Nero-backupsoftware til at hjælpe dig med at sikkerhedskopiere alle dine filer, mapper og drev fra din bærbare computer eller PC, når som helst du ønsker det. Med den kan du også planlægge en automatisk sikkerhedskopiering på et bestemt tidspunkt og dag for at sikre, at det bliver gjort regelmæssigt! Nero-backupsoftwaren er kun kompatibel med Windows OS.Specifikationer:Produkttype: Ekstern harddiskEgnet til både konsol og PC-spilGem alle dine spil et enkelt stedFarveskiftende LED-accentbelysningHurtigere indlæsning af spilSuperSpeed USB 5GbpsNero-backupsoftwareKan også bruges som en normal ekstern SSD til fillagringPakkens indhold: SureFire SSD til spil, Micro-B til USB-A-kabel, USB-A til USB-C-adapter, Nero-backupsoftware (understøtter kun Windows), Formateringssoftware (understøtter kun Windows), Vejledning til hurtig start, Brugervejledning (præinstalleret)

Læs mere
Western Digital Wd My Passport 4 Tb Hdd Ekstern Harddisk
Western Digital Wd My Passport 4 Tb Hdd Ekstern Harddisk

WD My Passport 4 TB HDD Ekstern HarddiskFå mest muligt ud af din rejse med stil, der passer til dig. Det nye My Passport er blevet redesignet til at have en praktisk, slank formfaktor og fås i en række livlige farver.Sørg for, at alt, hvad du skaber, mens du er på din egen livsrejse - fotos, videoer, musik og dokumenter - ikke går tabt. My Passport-drevet er udstyret med backupsoftware1, der kan indstilles til at køre automatisk efter din tidsplan. Vælg blot tidspunktet og frekvensen for at sikkerhedskopiere vigtige filer fra dit system til dit My Passport-drev.Indbygget 256-bit AES hardwarekryptering med adgangskodebeskyttelse hjælper med at holde dit digitale livs indhold sikkert. Bare aktiver adgangskodebeskyttelse og indstil din egen personlige adgangskode ved hjælp af vores software, der kan downloades.My Passport bærbare opbevaring er klar lige ud af æsken inklusive alle nødvendige kabler. Og med SuperSpeed USB (5 Gbps) kan du hurtigt begynde at sikkerhedskopiere alt i dit liv og fortsætte med at køre fremad.My Passport er formateret til Windows 10+ for at levere plug-and-play-lagring ud af æsken. Med WD-software kan du også downloade NTFS-driveren til macOS, så du kan arbejde problemfrit mellem operativsystemer uden omformatering.Det eksterne My Passport-drev fungerer synkroniseret med din Chromebook – det er blevet testet og certificeret. Tilføj nemt ekstra lagerplads for at gemme mere og arbejde hvor som helst.Der er ingen at sige, hvad der er forude på din egen rejse. Det er derfor, WD bygger drev til krævende krav til holdbarhed og langsigtet pålidelighed. Oven i købet kommer den med en 3-års begrænset garanti.Specifikationer:Produkttype: Ekstern harddiskKapacitet: 4 TBInterface: USB 3.2 Gen 1Dataoverførselshastighed: 5.0 Gbps (USB 3.0) / 480 Mbps (USB 2.0)Størrelse (B x D x H): 7,5 x 10,7.2 x 1,9 cm

Læs mere
Verbatim Store´n´go Ekstern Harddisk 2tb Spacegrey
Verbatim Store´n´go Ekstern Harddisk 2tb Spacegrey

Verbatim Store´n´Go ALU Slim 2,5” ekstern harddisk 2 TB, space greyDenne eksterne harddisk er fremstillet i et slankt design i børstet metal og er kun 9 mm tykt, samt vejer det kun 150 gram. Det er robust, let og ser elegant ud ved siden af en Mac eller PC.Lav sikkerhedskopier med denne flotte bærbare harddisk. Harddisken i børstet aluminium har en USB 3.2 Gen 1-tilslutning til dataoverførsel med hastigheder på op til 5 Gbps. Den høje hastighed og høje kapacitet af Store 'n' Go ALU giver dig mulighed for at tage dit digitale liv med dig overalt, hvor du begiver dig hen.Der følger et micro B til USB-A kabel med harddisken til tilslutning til standard USB-porte. Der medfølger også en USB-A til USB-C adapter til brug med nyere bærbare computere med USB-C og ikke nogen USB-A porte. Dermed er harddisken kompatibel med forskellige Mac'er, PC’er og bærbare computere og til nem og hurtig overførsel af data mellem dem ved brug af Store 'n' Go ALU!Specifikationer: Produkttype: Ekstern harddiskFarve: Space GreyKapacitet: 2 TBGrænseflade: USB 3.2 GEN 1Overførselshastighed: Understøtter USB superspeed (5 Gbps)Kabinetmateriale: AluminiumStrømforsyning: Busstrømforsyning via USB-kabelSystemkrav: Windows 10, 8, 7 / Mac OS X 10.6 eller nyereStørrelse (LxBxH): 11,4 x 7,6 x 0,9 cmVægt: 150 gramPakkens indhold: Bærbar harddisk, Micro-B til USB-A kabel, USB-A til USB-CTM adapter, Nero-backupsoftware (kun kompatibel med Windows OS), Verbatim software til diskformatering, ’Green Button’ energibesparende software, Flersproget vejledning til hurtig start og Brugervejledning (installere på harddisken)

Læs mere
Nedis Usb 3.2 Gen1 Sata Harddisk Dockingstation - 2,5
Nedis Usb 3.2 Gen1 Sata Harddisk Dockingstation - 2,5" / 3,5" - 2 Disk

Denne Nedis dobbeltrumsharddisk-SATA-dockingstation gør det nemt at få adgang til harddiske på stationære eller bærbare pc'er ved at samle harddiskkabinetter. Ved at indsætte en 2,5"/3,5" SATA-harddiske eller SSD'er direkte i denne dockingstation kan du hurtigt få adgang til drevets indhold og overføre filer. Derudover kan du nemt udskifte harddiske med plug and play-montering. SATA III-stikket er bagudkompatibelt med ældre SATA I- og II-hardware, mens USB 3.2 Gen 1-forbindelsen leverer dataoverførsler ved en høj hastighed på op til 5 Gbps af selv de største filer. Denne dobbeltrumsdockingstation understøtter også en offline-kloningsfunktion. Med denne funktion kan du klone dine data fra en disk til en anden uden at bruge computeren. Highlights: - Dobbeltrumsdockingstation til harddiskdrev til 2,5" og 3,5" SATA-harddiske eller SSD'er - Læs og skriv til to harddiskdrev samtidigt - Slankt, elegant design med effektiv varmeafledning - Nem adgang til og sikkerhedskopiering af dine data - Plug and play, der kræves ingen drivere - Offline-kloningsfunktion - Bagudkompatibel SATA III-forbindelse - USB 3.2 Gen 1-forbindelse med højhastighedsdataoverførsel på op til 5 Gbps Teknisk info: - Farve: Sort - Dimensioner (BxHxD): 119 x 145 x 82 mm - Vægt: 530 g - Strømkilde type: Strømforsyning - Indgangsspænding: 12V DC - Indgangsstrøm: 3A - OS-version: Windows 8/10/11 - Stik: Euro / Type-C (CEE 7/16) - Strømadapterkabel længde: 1.10 meter - Diskstørrelse: 2.5" og 3.5" - Tilslutning: USB-A - Interface: USB 3.2 Gen1 - Disk type: SATA l, ll, lll - Dobbelt SATA HDD med offline-klonfunktion - Antal knapper: 2 - Antal diske: 2 - Lagerplads: 8000 GB - Funktionalitet: Docking Pakken indeholder: - Dobbeltrumsharddisk-docking - Brugsvejledning - Strømadapter -

Læs mere
DeLOCK Dockingstation - M.2 Nvme/m.2 Sata Ssd - Klonefunktion
DeLOCK Dockingstation - M.2 Nvme/m.2 Sata Ssd - Klonefunktion

Denne Dockingstation fra Delock muliggør installation af en M.2 NVMe og en M.2 SATA SSD samt et SD Express hukommelseskort. Den kan tilsluttes via USB til pc'en, laptop, tablet eller smartphone. De medfølgende USB-kabler giver mulighed for tilslutning til en ledig USB-port. SD Express SD Express kortlæseren gør det muligt at læse og skrive SD Express-hukommelseskort. SD-, SDHC- og SDXC-hukommelseskort med UHS-I og UHS-II kan også bruges. Samtidig brug af alle porte Alle tre hukommelser kan bruges samtidigt. Klonfunktion uden pc Den indbyggede klonefunktion gør det muligt at klone hukommelse uden at bruge en pc. Det er muligt at klone fra NVMe til SATA, SD til NVMe, SD til SATA og SATA til NVMe. Ideelt testudstyr Hukommelsen sættes ganske enkelt ind i det robuste hus og kan bruges med det samme. Der kræves ingen skruer, værktøj eller tilbehør, hvilket betyder, at SSD'en kan skiftes hurtigt. Strømforsyning medfølger Strømforsyningen, som medfølger, vil blive tilsluttet USB-C strømstikket og forsyner dermed Dockingstationen og alle tilsluttede hukommelser med strøm. Bemærk Hvis Windows viser en fejlmeddelelse efter duplikering af et bootbart operativsystem M.2 SATA SSD til en M.2 NVMe SSD, skal manglende drivere stadig være installeret. Teknisk info: - Chipsæt: JMicron JMS581 - Understøtter M.2-moduler med nøgle M eller nøgle B+M baseret på PCIe (NVMe) - Understøtter M.2-moduler med nøgle B+M baseret på SATA - Understøtter NVM Express (NVMe) - Understøtter S.M.A.R.T. - Understøtter TRIM - Understøtter DevSleep - Understøtter Native Command Queuing (NCQ) - Dataoverførselshastighed op til 10 Gbps - Understøtter SD 3.0 (UHS-I), SD 4.0 (UHS-II), SD 5.1 (UHS-II V90), SD 7.1 - Understøtter UASP - LED-indikator for strøm, adgang og kopistatus - Kan opstartes - Funktionstast: 1x Klon knap, 1x tænd/sluk-knap, 1x DIP-switch til klontilstand - Dimensioner (LxBxH): 76 x 79 x 18 mm - Hot Plug, Plug & Play Stik: - 1x SuperSpeed USB 10 Gbps (USB 3.2 Gen 2) USB Type-C hun - 2x 67 ben M.2 nøgle M slot - 1x SD Express slot - 1x USB Type-C hun (strømforsyning) Strømforsynings specifikationer: - Vægstrømforsyning - Indgang: AC 100 ~ 240V / 50 ~ 60Hz / 0,6A - Udgang: 5,0V / 3,0A Systemkrav: - Android 10.0 eller nyere - Chrome OS 90.0 eller nyere - iPad Air (4. generation) eller derover - Linux Kernel 5.8 eller nyere - Mac OS 11.2.3 eller nyere - Surface Pro 7 - Windows 8.1/8.1-64/10/10-64 - PC eller bærbar computer med en ledig USB Type-A-port - Enhed med en ledig USB Type-C-port eller med en ledig Thunderbolt 3-port Pakkens indhold: - M.2 dockingstation - Kabel USB-C han til USB-C han, længde ca. 80 cm - Kabel USB-C han til USB Type-A han, længde ca. 80 cm - Ekstern strømforsyning -

Læs mere
Verbatim Store 'N' Go 2,5
Verbatim Store 'N' Go 2,5" 2tb Usb 3,0, Sølv

Verbatim 2TB harddisk 2,5'' Store 'N' Go USB 3.0, sølvVerbatim Store n Go transportabel harddisk giver lagring med høj ydeevne ved hjælp af en USB 3.0 "Super Speed”-grænseflade. USB 3.0 giver op til 10 gange hurtigere dataoverførsel end USB 2.0 (baseret på USB-bushastighed), hvilket giver ultrahurtig dataoverførsel lige på stedet.Gem og medbring dine digitale og daglige arbejdsfiler på dette ægte mobile drev. Dets glatte og smarte design ser pænt ud på det moderne skrivebord som det perfekte tilbehør til din bærbare.Store n Go transportabel harddisk strømforsynes via USB 3.0-bus (1 x USB 3.0-grænseflade) og er alligevel bagudkompatibel med alle USB 2.0-porte på din pc eller notebook. Disken kræver ingen ekstern strømforsyning for at køre - det er bare plug n play.Specifikationer: Produkttype: Ekstern harddiskFarve: SølvKapacitet: 2TBGrænseflade: USB 3.0Produktdimensioner: 11,6 x 8 x 1,3 cmProduktvægt: 150 gramUSB 3.0 Super Speed-dataoverførselOverfør nemt dokumenter og data mellem hjem og kontorLav backup og gem alle dine filer sikkert fra computeren eller den bærbareUSB plug 'n' play (ingen ekstra strømforsyning nødvendig)Smart fladt design, som passer fint på skrivebordet, og gør den nem at transportereNero BackItUp Essentials-software – opret din egen "sikkerhedskopi" fra harddisken på din pc/bærbare computer til din bærbare harddiskQuick Start Guide trykt på 27 sprog

Læs mere
Western Digital Wd Desktop Black 4tb Sata 6gb/s Hdd
Western Digital Wd Desktop Black 4tb Sata 6gb/s Hdd

WD Desktop Black 4TB SATA 6Gb/s HDD Denne interne harddisk egner sig til den kreative sjæl, spil-entusiasten eller andre, som kun ønsker det bedste. Denne har en høj kapacitet og en utrolig ydeevne der giver dig en mere intensiv PC-oplevelse og udvider dine personlige færdigheder. Som grundlag for sin kraftfulde ydeevne og kapacitet tilbyder WD Black den nye højtopløselige High Resolution Controller (HRC) med forbedret arkitektur, som sørger for mere datapræcision på hele harddisken. Dette giver en overlegen hastighed og accelererede svarforhold.Ydende PC’ere og arbejdsstationer udstyret med high-end-komponenter udvikler ofte vibrationer og lyde, der kan påvirke præcision og ydeevne. Det kan selv det bedste hus ikke altid udligne. Den nye generation af WD Black-harddiske tilbyder Vibration Control Technology (VCT), som tillader pladerne i drevet at tilpasse fastsættelsesproblemer eller vibrationstilstande inde i huset. Dette resulterer i øget datapræcision, højere ydelse og langsigtet pålidelighed. Kort sagt: Du kan være med i spillet mere intensivt, hurtigt og længere.Ud over Vibration Control Technology (VCT) er WD Black-harddiskene også udstyret med StableTrac™-teknologi, hvilket sikrer motorakslen i drevet i begge ender, for at reducere yderligere systembetingede svingninger. StableTrac stabiliserer de indbyggede plader på sikkert vis, med mere præcis tracking i hver sektion under læse- og skrivedrift og en øget ydeevne som resultat.Specifikationer: Kapacitet: 4TBInterface: SATA 6Gb/sStørrelse: 3,5''RPM Class: 7200Cache: 256 MB Producentgaranti: 5 år

Læs mere
Verbatim Store´n´go Ekstern Harddisk 1tb Sølv
Verbatim Store´n´go Ekstern Harddisk 1tb Sølv

Verbatim Store´n´Go ALU Slim 2,5” ekstern harddisk 1 TB, sølvDenne eksterne harddisk er fremstillet i et slankt design i børstet metal og er kun 9 mm tykt, samt vejer det kun 150 gram. Det er robust, let og ser elegant ud ved siden af en Mac eller PC.Lav sikkerhedskopier med denne flotte bærbare harddisk. Harddisken i børstet aluminium har en USB 3.2 Gen 1-tilslutning til dataoverførsel med hastigheder på op til 5 Gbps. Den høje hastighed og høje kapacitet af Store 'n' Go ALU giver dig mulighed for at tage dit digitale liv med dig overalt, hvor du begiver dig hen.Der følger et micro B til USB-A kabel med harddisken til tilslutning til standard USB-porte. Der medfølger også en USB-A til USB-C adapter til brug med nyere bærbare computere med USB-C og ikke nogen USB-A porte. Dermed er harddisken kompatibel med forskellige Mac'er, PC’er og bærbare computere og til nem og hurtig overførsel af data mellem dem ved brug af Store 'n' Go ALU!Specifikationer: Produkttype: Ekstern harddiskFarve: Space GreyKapacitet: 1 TBGrænseflade: USB 3.2 GEN 1Overførselshastighed: Understøtter USB superspeed (5 Gbps)Kabinetmateriale: AluminiumStrømforsyning: Busstrømforsyning via USB-kabelSystemkrav: Windows 10, 8, 7 / Mac OS X 10.6 eller nyereStørrelse (LxBxH): 11,4 x 7,6 x 0,9 cmVægt: 150 gramPakkens indhold: Bærbar harddisk, Micro-B til USB-A kabel, USB-A til USB-CTM adapter, Nero-backupsoftware (kun kompatibel med Windows OS), Verbatim software til diskformatering, ’Green Button’ energibesparende software, Flersproget vejledning til hurtig start og Brugervejledning (installere på harddisken)

Læs mere