Spar op til 70% - Tilbud fundet på "

Baby Spisetid

"
DE BEDSTE TILBUD
Müsli Babynest - Müsli - By Green Cotton - 75x39 Cm - Støvet Lilla Med Hvidt Blomsterprint
Müsli Babynest - Müsli - By Green Cotton - 75x39 Cm - Støvet Lilla Med Hvidt Blomsterprint

Størrelse: 75x39 cm Materiale: 100% Økologisk bomuld Farve/Motiv: Lilla med hvidt blomsterprint​​​​​​​ Design: Müsli - Conium Lilla Betræk: Aftageligt og vaskbar​​​​​​​ Fyld: Fleksibelt fiberfyld Vask: 30°  Certificering: STANDARD 100 by OEKO-TEX® Certificering: GOTS certificeret  (GOTS Organic Certified by Ecocert Greenlife Lic. No. 152033) Populær babynest fra Müsli med 100% Økologisk bomuld​​​​​​​s betræk  Når den lille ny møder den store verden udsættes den for rigtig mange sanseindtryk. Disse mange indtryk kan virke meget overvældende på det lille spædbarn, og derfor kræves der ekstra meget tryghed og nærvær i den første tid. Med en babynest er der mulighed for at skabe de bedste og mest trygge rammer for den lille. Den bløde kant på babynesten sikrer at barnet ligger trygt, blødt og omsluttet. En babynest kan med fordel bruges i tremmesengen eller i vuggen. Den bløde og runde kant kan lynes helt af, så når den lille vokser ud af babynesten, kan denne kant bruges i tremmesengen som ekstra tryghed for barnet. Betrækket er ydermere aftageligt og vaskbar. Se øvrige baby og børne artikler her Müsli er "by Green Cotton’s" nyeste brand, der blev lanceret i 2015. Müsli danner rammen for æstetik, charme og harmoni. Müsli er en serie af lækre tekstilprodukter, som naturligvis ikke går på kompromis med kvaliteten. Altid flotte og rolige designs til børn og voksne

Læs mere
Elodie Details - Kørepose Pure Kaki
Elodie Details - Kørepose Pure Kaki

Takket være sit unikke design, kvalitet og funktionalitet er disse eksklusive køreposer blevet en favorit hos mange designbevidste forældre verden over. Det bløde for, isolerende paneler og varmeregulerende egenskaber gør dem til perfekte soveposer i det nordiske vinterklima. Elodie har videreudviklet og forbedret køreposer i mere end et årti, og resultatet er et testvindende, praktisk og bæredygtigt produkt som kan anvendes til mindst tre børn. Køreposen har mange smarte funktioner som f.eks. vandafvisende yderstof, tilpassede huller til barnevognsselen og en lomme på bagsiden som du trækker ned over vognens ryg for at forhindre, at køreposen glider ned. Hos Elodie finder du også en lang række andre matchende barnvognstilbehør, som er designet så du kan sætte et personligt præg på dine gåture med barnevognen. Fremstillet med genindvundne materialer Polyester i fyld og yderstof kommer fra genindvundne PET-flasker. Vind- og vandafvisende yderstof Den avancerede og miljøvenlige behandling BIONIC-FINISH® ECO betyder at det yderste lag effektivt holder væde ude, samtidigt med at det er helt fri for skadelige stoffer som flourkarbon og formaldehyd. Det fungerer ved at imitere de krystalstrukturer som f.eks. planter og fjer har, og så får vandet til at løbe af overfladen i stedet for at trænge igennem den. Universal pasform Universelt design der gør, at den passer til alle barnevogne på markedet. Nem temperaturregulering Lettilgængelige lynlåse af høj kvalitet gør det nemt og hurtigt at regulere temperaturen for barnet. Vha. trykknapper kan overdelen også bukkes ned og holdes på plads. Krave i imiteret pels som kan tages af.

Læs mere
Elodie Details - Kørepose Meadow Blossom
Elodie Details - Kørepose Meadow Blossom

Takket være sit unikke design, kvalitet og funktionalitet er disse eksklusive køreposer blevet en favorit hos mange designbevidste forældre verden over. Det bløde for, isolerende paneler og varmeregulerende egenskaber gør dem til perfekte soveposer i det nordiske vinterklima. Elodie har videreudviklet og forbedret køreposer i mere end et årti, og resultatet er et testvindende, praktisk og bæredygtigt produkt som kan anvendes til mindst tre børn. Køreposen har mange smarte funktioner som f.eks. vandafvisende yderstof, tilpassede huller til barnevognsselen og en lomme på bagsiden som du trækker ned over vognens ryg for at forhindre, at køreposen glider ned. Hos Elodie finder du også en lang række andre matchende barnvognstilbehør, som er designet så du kan sætte et personligt præg på dine gåture med barnevognen. Fremstillet med genindvundne materialer Polyester i fyld og yderstof kommer fra genindvundne PET-flasker. Vind- og vandafvisende yderstof Den avancerede og miljøvenlige behandling BIONIC-FINISH® ECO betyder at det yderste lag effektivt holder væde ude, samtidigt med at det er helt fri for skadelige stoffer som flourkarbon og formaldehyd. Det fungerer ved at imitere de krystalstrukturer som f.eks. planter og fjer har, og så får vandet til at løbe af overfladen i stedet for at trænge igennem den. Universal pasform Universelt design der gør, at den passer til alle barnevogne på markedet. Nem temperaturregulering Lettilgængelige lynlåse af høj kvalitet gør det nemt og hurtigt at regulere temperaturen for barnet. Vha. trykknapper kan overdelen også bukkes ned og holdes på plads. Krave i imiteret pels som kan tages af. Aftagelig overdel Køreposes overdel kan tages helt af. Praktisk, hvis den bruges indendørs eller i varmere vejr. Lang levetid Materiale af høj kvalitet og Elodies lange erfaring med produktion og kvalitet gør denne kørepose meget slidstærk. Den er udviklet til at holde til mindst tre børn eller op til ni vintersæsoner. Kan maskinvaskes og tørretumbles Enkel at holde ren og frisk med maskinvask. Kan tørretumbles. Se separate råd om vedligeholdelse for detaljer.

Læs mere