Spar op til 70% - Tilbud fundet på "

Helseprodukter og Optik

"
DE BEDSTE TILBUD
Clearblue Ægløsningstest Advanced Digital (Stk: 2 pk.)
Clearblue Ægløsningstest Advanced Digital (Stk: 2 pk.)

Nyskabende digital ægløsningstest fra Clearblue Clearblue er en af de mest innovative producenter af graviditets- og ægløsningstest, og var først med digitale test. Da der kun er ganske få fertile dage i hver cyklus, er det vigtigt at vide hvilke dage det er hvis man ønsker at blive gravid. Clearblue ægløsningstest med dobbelt hormon indikator er den første og eneste test, der kan identificere hele fire frugtbare dage i hver cyklus. Indhold af pakken: 10 stk. ægløsningstest til engangbrug 1 stk. læser Ægløsningstest med dobbelt hormonindikator for større nøjagtighed Graviditetstesten er 99% nøjagtig og fungerer ved at spore to vigtige fertilitetshormoner østrogen og LH (Luteinizing Hormone). Testenidentificere dine dage med høj OG maksimal fertilitet, så du kan planlægge samleje og have den største chance for at blive gravid. I dagene op til ægløsning stiger Østrogenniveauet i din urin, østrogen hjælper kroppen med at forberede sig på ægløsning. I denne periode vil en Clearblue Digital Ægløsningstest med dobbelt hormonindikator vise at du er i en periode med høj fertilitet. Ca. 24-36 timer før ægløsningen finder sted, hvor et æg løsner sig fra æggestokkene, stiger LH-niveauet i urinen og din Clearblue Digital Ægløsningstest med dobbelt hormonindikator indikere at du er i en periode med maksimal fertilitet. Digital ægløsningstest med display Når resultatet skal aflæses, ser du et tydeligt resultat i form af et symbol i det digitale display – ingen risiko for fejltolkning! Tom ring = lav fertilitet (vises i 8 minutter) Blinkende ‘smiley’ = høj fertilitet (vises i 8 minutter) Fast ‘smiley’ = maksimal fertilitet (NB! vises i 2 dager) Produktnr.6770 Brugsanvisning Clearblue Ægløsningstest Advanced Digital Find alle vores digitale ægløsningsteste her.

Læs mere
Sea Band Sea-Band Akupressurbånd Mod Graviditetskvalme I Farven Grå
Sea Band Sea-Band Akupressurbånd Mod Graviditetskvalme I Farven Grå

GRAVIDITESKVALME KAN AFHJÆLPES UDEN BEKYMRINGER. Op mod 80 % af alle kvinder, der er gravide oplever graviditetskvalme.Mange gør ikke noget ved kvalmen af frygt for at skade barnet, men for de fleste findes der en enkel løsning. Kroppen har sit eget forsvar mod kvalme som blot skal aktiveres. Med akupressurbåndet Sea-Band, der virker efter samme principper som akupunktur – bare uden nåle, kan du behandle dig selv. Sea-Band aktiverer kroppens eget forsvar mod kvalmen og mange vil opleve at kvalmen helt forsvinder i løbet af 5-10 minutter eller bliver reduceret, mens enkelte ikke vil opnå nogen virkning. Akupressur har udvist imponerende resultater med hensyn til at lindre graviditetskvalme, og har klaret sig godt igennem adskillige kliniske forsøg. De kvinder, der blev behandlet med akupressur, kastede ikke op eller kun sjældent i forhold til placebogruppen og anfald var mildere og kortere. Det er dog vigtigt, at båndene placeres korrekt, og det er meget enkelt at lære. Efter at have gennemgået de kliniske undersøgelser udtalte den engelske journalist Anne Woodham“Hvor længe kan vi tillade os at ignorere denne enkle behandlingsform”. Akupressur er en mild, sikker og ret effektiv behandling mod kvalme og opkast under graviditeten, og en god metode til selvhjælp. Produktbeskrivelse SEA-BAND hjælper dig imod morgenkvalme.  SEA-BAND kan anvendes igen og igen, kan vaskes og virker ved hjælp af akupressur på håndleddene. SEA-BAND har dokumenteret effekt og er klinisk testet. Anvendelse: Tag et akupressurbånd på hvert håndled, når kvalmen forventes eller mærkes.Virker efter få minutter. Indeholder: 64,2% Akryl 24,2% Nylon 11,6% Elastan Hvordan placeres Sea Band korrekt Det er vigtigt, at SEA-BAND placeres korrekt, så akupressur-knappen trykker på P6-punktet. Læg dine tre midterste fingre på undersiden af håndleddet som tegningen viser (personens egne fingre). Punktet ligger nu lige under pegefingeren mellem de to sener. Placér knappen, så den trykker på punktet. Gentag fremgangsmåden på det andet håndled. DU KAN ØGE VIRKNINGEN Kvalme kommer typisk i bølger. Du kan øge virkningen ved at trykke eller massere let på akupressurknappen i nogle sekunder. HVORNÅR TAGER JEG DET PÅ SEA-BAND tages på forebyggende inden kvalmen opstår. Er kvalmen opstået vil virkningen begynde efter få minutter. ANVENDES EFTER BEHOV Om akupressur Akupressur er en behandlingsform, som virker på samme måde som akupunktur – blot uden nåle. Begge behandlingsformer går ind og stimulerer kroppens eget forsvar mod kvalme. Det originale Sea-Band er klinisk testet med dokumenteret effekt mod graviditetskvalme.

Læs mere
Anti-ageing Eye Massager med fototerapi, termoterapi og vibrationer
Anti-ageing Eye Massager med fototerapi, termoterapi og vibrationer

En anti-ageing, tredobbelt virkende øjenmassageapparat med lysbehandling, termoterapi og vibrationer, som er yderst effektiv til at forbedre hudens tilstand og udseende i øjenomgivelserne og giver en løftende effekt. På grund af sit kompakte, lette og bærbare design fylder den meget lidt og kan nemt bæres rundt og opbevares i håndtasken, toilettasken osv. Da den er genopladelig, kan den bruges med større komfort når som helst og hvor som helst uden besværlige kabler eller stik. Denne ergonomiske, multifunktionelle 3-i-1-massager kombinerer blide vibrationer med LED-lysets anti-ageing-egenskaber. Det røde lys har en beroligende effekt og hjælper med at reducere forekomsten af rynker og udtrykslinjer. Det blå lys virker mod træthed og virker opstrammende på huden. Vibrationsterapien afslapper musklerne i øjenområdet og forhindrer træthed. Desuden hjælper varmen huden med at absorbere og trænge ind i huden og dermed øge virkningen af ansigtsplejeprodukterne. Denne tredobbelt terapi har flere fordele, da den hjælper med at reducere grimme mørke rande, poser og kragefødder i øjenomgivelserne, hvilket giver et mere strålende og ungdommeligt udseende. Den er meget enkel at bruge, du skal blot udføre ensartede bevægelser omkring det område, der skal behandles. Den slukker automatisk, når den har været inaktiv i 2 minutter. Vibrationsfunktionen kan bruges separat. Materiale: ABS PC Farve: Hvid Sølvfarvet Design: Ergonomisk Type: Elektrisk Genopladelig Trådløst Multifunktion: 3-in-1 Anti-Age Behandling til Øjne: Løfteeffekt Vibrationsterapi: 1200 r.p.m. Termoterapi: Varmefunktion Temperatur max.: 42 ºC Lysterapi: 2 former for brug LED Lys: Rød Blå Gavnlige effekter: Forbedrer hudens tilstand og udseende Alsidig og kan tilpasses: Behagelig og nem at anvende Let og bekvem: Reduceret kompakt størrelse Original og bærbar: Nem at transportere og opbevare USB-indlæsning: inklusiv USB til mikro USB kabel Batteri: PoLi 3,7 V / 300 mAh DC In: 5 V / 500 mA Ca. mål: Ø2,3 x 11,8 cm

Læs mere
Warmies - Hunden Gary
Warmies - Hunden Gary

En ven for livet En ven at elske, varme eller hygge med: Vores Warmies® hund Gary med blød pels er ca. 30 cm lang og vejer ca. 740 g. Når som helst på dagen eller natten giver denne trofaste firbenede ven trøstende varme og spreder en behagelig lavendelduft. Lavendelfyldet kan ikke tages ud. Warmies er fyldt med hirse, der står for produktets varmebærende egenskaber. Hirsen blandes også med enten tørret lavendel eller en urteblanding indeholdende rosmarin, citrongræs, spearmint og lidt lavendel. Fyldet giver god lugt ved opvarmning. Nogle produkter har en udtagelig fyldpose, så stoffet kan håndvaskes ved 30 grader. Øvrige produkter vaskes med en fugtig klud, bakterier forsvinder i mikrobølgeovn. Duften er tydeligst i begyndelsen og aftager med antallet af opvarmninger. Warmies varmeprodukter kommer i mange former - såsom krammedyr, tøfler eller puder formet efter kroppen. Alle Warmies produkter er fremstillet i overensstemmelse med EU-direktiver og højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder og overholder EN 71-1 / 2/3, hvilket også gør dem egnede til børn, da de ikke kan løsne små dele. Glem den klassiske varmedunk - her har du et blødt krammedyr, tøfler eller nakkevarmer, der holder varmen! Opvarm din Warmies i mikrobølgeovnen i 90 sekunder, så holder den sig varm og dufter af dejlig lavendel i to timer. Kan også køles/fryses hvis barnet har brug for kølende omslag ved sygdom eller efter en hed sommer. Har en skøn vægt og fløjlsblød pels.

Læs mere