Spar op til 70% - Tilbud fundet på "

Skønhed

"
DE BEDSTE TILBUD
SwimCount Sædkvalitetstest (Stk: 1 stk.)
SwimCount Sædkvalitetstest (Stk: 1 stk.)

SwimCount – Test din sædkvalitet nemt og sikkert SwimCount er som den første hjemmetest i stand til at måle din sædkvalitet. Testen måler hvor mange sædceller der er i stand til at svømme, som er en forudsætning for at en kvinde kan blive gravid. SwimCount giver dig et hurtigt svar på om din sædkvalitet er lav, og hvis dette er tilfældet, er det et godt udgangspunkt for at få foretaget videre undersøgelse hos din læge eller fertilitetsklinik. Hvordan virker SwimCount sædtest? SwimCount måler hvor mange af dine sædceller, der kan svømme (progressive motile sædceller). SwimCount er bygget på en helt ny og patenteret teknologi, som den danske virksomhed MotilityCount Aps har opfundet. For at lave en test skal du producere en sædprøve i den medfølgende kop. Sædprøven overføres derefter til SwimCount via den medfølgende pipette. SwimCount testen består af en enhed med tre kamre. Kun de progressive motile sædceller kan svømme fra kammer nr. 1 (Prøvekammer) til kammer nr. 2 (Adskillelseskammer). De progressive motile sædceller bliver farvet med et farvestof i kammer nr. 2, som producerer farven i kammer nr. 3 (Detektion og Resultatvindue). Jo flere progressive motile sædceller i sædprøven, jo mørkere bliver farven i detektions- og resultatvinduet. Efter 30 minutter kan du på enheden se om din sædkvalitet er over eller under WHO’s grænseværdi for lav/god sædkvalitet (5 millioner progressive motile sædceller per milliliter). Nøjagtighed SwimCount er 96% præcist (kaldet sensitivitet) når resultaterne fra SwimCount sammenlignes med det resultat en fertilitetslæge vil måle. Testen giver dig mulighed for at få en tidlig diagnose. Det anbefales altid at gå til lægen og blive udredt yderligere ved nedsat sædkvalitet, men nu har du muligheden for at teste det derhjemme i trygge omgivelser. Hvordan udfører du testen? Se nedenstående video, der beskriver, hvordan du bruger SwimCount. SwimCount – godkendt i USA SwimCount er omtalt i nyhederne på TV2. Se indslaget nedenfor. Brugsanvisning SwimCount sædkvalitetstest Artikel Per 34 år: ”Jeg vil nok råde andre til at tage en sædtest, lidt før jeg gjorde” » Læs om Pers

Læs mere
Kraes Glade Læber 15 Ml.
Kraes Glade Læber 15 Ml.

Gravide og ammende får også tørre læber, men det er der råd for. KRAES glade læber er en 100% naturlig læbepomade til daglig forebyggelse af hudirritation forårsaget af vintervejr/frost, savl og sol. Den lindrer tørhed i ansigtet, sprukne læber, hudafskrabninger, solskoldning og insektbid. Derudover er den rig på vitaminer, naturlige antioxidanter og essentielle fedtsyrer, der beskytter, fugter og lindrer den sensitive hud. KRAES glade læber indeholder udelukkende naturlige ingredienser, hvorfor du også kan bruge plejesticken til at lindre sarte brystvorter uden at bekymre dig om, hvorvidt dit barn bliver udsat for unødvendig, syntetisk kemi. Den indeholder havreolie, kokosolie, sheasmør, mangosmør, castorolie, abrikoskerneolie, bivoks og intet andet! Den er praktisk at have med i tasken til nem og hurtig beskyttelse i vuggestuen/børnehaven og på ferien. Havre og mango har en dokumenteret lindrende eller helende effekt på: tør og kløende hud småsår/hudafskrabninger udslæt solskoldning nældefeber reaktion på insektbid skoldkopper brændenælde-reaktion og meget andet… Anvendelse: Til daglig lindring af tørhed forårsaget af vintervejr, frost, savl og sol. Lindrer tørhed i ansigt, sprukne læber, hudafskrabninger, insektbid og sarte brystvorter. Ingredienser: Cocos Nucifera (Coconut) Oil Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil Mangifera Indica (Mango) Seed Butter Cera Alba Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Ricinus Communis (Castor) Seed Oil Avena Sativa Kernel Oil I KRAES glade læber anvender vi 100% naturlige ingredienser – intet andet. Alle KRAES produkterne på vores side er vurderet til den bedste kemibedømmelse: “A-kolbe” af Forbrugerrådet TÆNK Kemi.  

Læs mere
Clinique Even Better Concealer 58 Honey
Clinique Even Better Concealer 58 Honey

Hvad er det? En let concealer, der giver fuld dækning, øjeblikkeligt perfektionerer og synligt fjerner hævelser over tid. Applikatoren har to ender, en skrå med blød overflade og en indbygget Blurring Blender-svamp, der kan tone ud. Det gør produktet Denne 12-timers concealer lysner straks mørke rande og pletter samt slører små skønhedsfejl hele dagen. Derudover kan du se en forbedring af synligheden af mørke rande og mørke pletter på blot 4 uger. Reducerer øjeblikkeligt synligheden af fine linjer 91% af paneldeltagerne viste markant øjeblikkelig forbedring af synligheden af linjer Reducerer synligt hævelser under øjnene på få timer 79% af paneldeltagerne viste markant forbedring af synligheden af hævelser under øjnene efter 8 timer Reducerer synligheden af mørke pletter ved fortsat brug 93% af paneldeltagerne viste markant forbedring af synligheden af mørke pletter efter 13 uger I 12 timer holder farven sig flot uden at løbe ud, og formlen flyder ikke ud og sætter sig ikke i folderne. Modstår sved og fugt. Forårsager ikke urenheder. Testet af øjenlæger og hudlæger. Velegnet til sarte øjne og kontaktlinsebrugere. Klinisk test på 14 kvinder efter en enkelt påføring af produktet. Klinisk test på 24 kvinder efter brug af produktet i 8 uger. Klinisk test af 27 kvinder efter brug af produktet i 13 uger. VORES CLINIQUE CLEAN-FILOSOFI Enkelt. Sikkert. Effektivt. Altid udviklet til at give de bedste resultater uden irritation.

Læs mere