Spar op til 70% - Tilbud fundet på "

Computere og Laptops

"
DE BEDSTE TILBUD
Proxtend Fiber Optisk Displayport Kabel - 8k/60hz - 10 M
Proxtend Fiber Optisk Displayport Kabel - 8k/60hz - 10 M

Dette Optiske Hybrid DisplayPort kabel fra ProXtend er især velegnet til længere kabeltræk hvor man ønsker 100% forbindelse uden tab af data, selv i områder med meget elektromagnetisk stråling. Den specielt tynde og lette konstruktion gør den perfekt til alle slags installationer. Dette Fiber DisplayPort kabel understøtter 8K opløsning i 60Hz. Teknisk info: - Opløsning op til 8K 7680 x 4320 60 Hz - Understøtter 32.4 Gb/s båndbredde. - Understøtter HDR, EDID. - Understøtter HDCP 2.2. - Plug & Play: Der kræves ingen ekstern strømforsyning. - Glasfiber materiale der kan tåle en lille bøjning. - LSOH/LSZH Halogen Free - Materiale: Forgyldte stik og kobber - Diameter: 4.8 mm - Farve: Grå LSOH/LSZH Halogen Free. Dette netværkskabel er af typen: Low Smoke Zero Halogen oversat til dansk: Lav røgudvikling og halogenfri. Low Smoke Zero Halogen går også under betegnelserne: LSZH, LSOH, LS0H, LSFH og OHLS. Low Smoke Zero Halogen er en materiale klassifikation som bruges til at definere kappe typen i ledninger og kabler. En Low Smoke Zero Halogen kabel kappe er opbygget af termoplastisk eller hærdeplast forbindelser. Såfremt et Low Smoke Zero Halogen kabel skulle udsættes for varmekilder som f.eks. ild, vil opbygningen af kablet bevirke at der kun vil udledes en begrænset mængde røg og intet halogen. I de fleste nyere byggerier hvor der er krav til personsikkerheden ved evt. brand, er der krav til at der benyttes Low Smoke Zero Halogen kabler.

Læs mere
PanzerGlass iPad Air (2022 / 2020) / Pro 11
PanzerGlass iPad Air (2022 / 2020) / Pro 11" (2021 / 2020 / 2018) PanzerGlass Skærmbeskyttelse AntiBacterial - GraphicPaper - Gennemsigtig

iPad Air (2022 / 2020) / Pro 11" (2021 / 2020 / 2018) PanzerGlass GraphicPaper giver beskyttelse af skærmen, samtidig med at det føles som papir. Beskyttelsesfilmen er nemlig designet til at efterligne papir i dets tekstur er er ideelt til kreativt arbejde. Dette GraphicPaper PanzerGlass til iPad Air (2022 / 2020) / Pro 11" (2021 / 2020 / 2018): Går helt ud til kanten. Designet med flad udforming. Passer med alle covers (Case Friendly). Er lavet i en papirtekstur Fleksibelt og tyndt beskyttelsesfilm Modstandsdygtigt over for bakterier og svampespore. Ovenstående uddybes nærmere nedenfor: (1) Få beskyttelse til iPad Air (2022 / 2020) / Pro 11" (2021 / 2020 / 2018) fra kant til kant. (2) Det flade design er med til at sikre, at touch-funktionen fungerer til perfektion. (3) Du kan bruge dette beskyttelsesfilm med alle covers i vores sortiment, hvilket giver en komplet beskyttelse til iPad'en. (4) GraphicPaper er ideelt til kreativt arbejde, hvor der enten skrives, tegnes eller skitseres. (5) Denne beskyttelsesfilm er lavet i et fleksibelt og tyndt materiale, som sidder diskret på din iPad. (6) AntiBactieral glas er modstandsdygtigt over for bakterier og svampespore, da der er anvendt en belægning med et aktivt antimikrobielt stof på glasset, som dræber bakterier og svampespore. Farve: Gennemsigtig Materiale: Plastik

Læs mere
Satechi Dock5 Usb-Opladerstation Med Trådløs Opladning - Sort
Satechi Dock5 Usb-Opladerstation Med Trådløs Opladning - Sort

Her får du en praktisk og funktionel opladerstation fra Satechi der holder alle dine elektroniske enheder organisteret og opladet på samme tid. Til nyere smartphones der understøtter trådløs opladning kan denne opladerstation også klare. Teknisk info: - Indgang: 100-240V ~ 50 / 60Hz 1,5A maks. - 2 x USB-C PD - op til 20W hver. - 2 x USB-A - op til 12 W. hver. - 1 x Qi-oplader - op til 10 W. - Indeholder strømkabel med EU-strømstik. - Mærkning: CE-mærket Bemærk venligst: Opladningskabler sælges separat. Organiserer dit rum: Opladningsstationen er perfekt til entré , køkkenborde, skriveborde, klasseværelser og meget mere. Hjælper med at organisere din elektronik ved at holde dem alle ét sted - så du altid ved, hvor de er. Oplader fem enheder samtidigt: Inkluderer to USB-C PD-porte (op til 20 W hver), to USB-A-porte (op til 12 W hver) og en trådløs oplader (op til 10 W) til opladning af op til fem enheder ad gangen. Trådløs Qi-opladning: Har en udpeget trådløs opladningsplade til nem opladning af Qi-klar enhed, skal du blot placere din enhed ovenpå for at starte opladningen - op til 10 W. Anbefales ikke til enheder med magnet- eller kreditkortholder. Kompatible enheder: 2020 iPad Air, 2020/2018 iPad Pro, Microsoft Surface Pro 7 / Surface Go, Google PixelBook Go, iPhone 12 Pro Max / 12 Pro / 12 Mini / 12, iPhone 11 Pro Max / 11 Pro / 11, Samsung Galaxy Note S20 / S20 Ultra, Samsung Galaxy S20 / S20 + / S20 Ultra, S10 / S10 +, AirPods Pro / AirPods 2 med trådløs opladningsetui og de fleste smartphones, tablets, e-læsere, håndholdte spilenheder.

Læs mere
Denver Tablet Til Børn - Wifi - 10.1
Denver Tablet Til Børn - Wifi - 10.1" - 16gb - (Taq-10383k)

Denver tablet (TAQ-10383K) med en skærm på 10.1" og android 8.1GO installeret. KIDO'Z særlige software program til børn er forudinstalleret på tabletten som gør det nemt og overskueligt selv for de mindste børn at navigere i menuen, uden besvær og nedlukninger af programmer. Der er adgang til diveres spil og apps som gør det hele til en leg. Der medfølger 2 x gummi covers i rosa og blå til beskyttelse af tabletten. Vigtig info: Denne børne tablet fra Denver er med indbygget special software der egner sig godt til børn i alderen fra 3-8 år. Selvom tabletten er egnet til børn skal man dog være opmærksom på, at den ikke er mere beskyttet end en normal tablet ville være. Der medfølger et blødt silikone cover med i købet, men dette cover kan ikke modstå alle slags fald, og man skal derfor være opmærksom når tabletten bruges, da et tab på gulvet evt. kan forårsage en ødelagt skærm. Teknisk info: - 10.1" tablet med Android 8.1GO - KIDO'Z speciel software til børn. - Forudinstalleret. - 10.1" kapacitiv touch-screen med opløsningen: 1024x600 - 16: 9 - Multi-touch funktioner - 2 finger zoom (knib/skub) - G-sensor: roterer automatisk når du drejer på skærmen - 1,2 GHz quad-core CPU og 1GB DDR3 RAM - 16 GB intern hukommelse til apps, musik etc. + micro SD-card slot til ekstra hukommelse - Indbygget Wi-Fi 802.11 b/g/n tilslutning. Tilslut til Wi-Fi og så er du klar til at surfe. - Adgang til Google Play - download apps og spil - Front kamera (0.3mpixel) - Indbygget opladeligt batteri - 4400mAh - Understøtter de fleste video, musik og fotofiler + e-bøger - Front kameraet kan anvendes til f.eks Skype etc.

Læs mere
Dell Latitude 7280
Dell Latitude 7280

## 12.5" af effektiv, solid, og holdbar refurbished ultrabook Dell Latitude E7280 er en maskine der passer perfekt på beskrivelsen ultrabook. Ultrabook bærbare er maskiner der er ekstremt tynde, lette og har lang batteritid. Alle disse punkter kan krydses af med såvel en ny E7280 maskine, som en gebrugt og istandsat model. Maskinen er skåret ind til benet ift sine forgængere og er derfor tyndere og lettere end nogensinde før. Den har en vægt fra kun 1.3kg og opad, og man har formået at gøre maskinen endnu tyndere så den har en højde på kun ~17 mm. Det man ofte mister ved tyndere maskiner er muligheden for eksterne tilslutninger. Dell har med E7280 maskinen formået et gå imod denne trend og du får derfor en næsten fuld suite af porte og tilslutningsmuligheder. Den har 2 usb.30 porte, jackstik, Micro SD læser, Kensington lås, HDMI og en USB Type C/thunderbolt tilslutning. Det giver dig rigelige muligheder for at tilslutte en genrbugt Dell E7280 til eksterne skærme, muse, og hvad andre enheder du måtte have. Med en professionelt orienteret bærbar, sætter man ofte stort fokus på hvad tastaturet kan levere. her er du stadig med med en refurbished E7280 da de har formået at bibeholde at tastatur med høj kvalitet og følelese. Tryk feedback og styrke er på samme niveau som maskinerne i mange år er blevet hyldet for, og den glatte overflade føles behageligt samtidig med at være skridsikker nok til at man nemt kan skrive uden at føle fingrene glider fra tasterne. Batteriet i maskinen lever op til ultrabook beskrivelsen med op til 11 timers batteritid under normale Websurfing tests. Det er altså en maskine der let klarer en lang skoledag, eller arbejdsdag uden problemer.

Læs mere
Lenovo ThinkPad X270
Lenovo ThinkPad X270

Lenovo ThinkPad X270 er i stor stil en opgradering af formularen. Processoren er opgraderet til en 7 generations Intel core processor, og klarer stadig nemt og bekvemt kontor, hjemme og lignende opgaver. Maskinen er designet til brugeren på farten, og er derfor oplagt for både medarbejderen der skal have en let, kompakt og kraftig maskine, såvel som den studerende der skal være sikker på at udstyret altid spiller, og kan klare en hel dags forelæsninger uden problemer. Kigger vi på design og byggekvalitet, så er X270'eren lig de sidste par års versioner af modellen. Siden X240 modellen er kun få ting ændret i det gennemførte design, og den største ændring du vil se er skarpere design og gummi belægningen ved de mest udsatte steder som skærm, og top cover der giver et ekstra niveau af holdbarhed maskinen. Der er dog heller ikke meget grund til at ændre på grundstene i modellen da fundamentet fra de tidliger maskiner stadig er solide, og giver dig en meget stabil oplevelse med Lenovos X270. Designet har også efterladt god plads i X270 maskinen til en række tilslutninger så du på farten nemt og hurtigt kan tilslutte dig til projektore, skærme og alt andet du har brug for. Maskinen kommer således med 2 USB 3.0 porte, 1 USB Type C, en fuld størrelses HDMI og både SD kort læser og en fuld størrelses Ethernet port til lynhurtigt webforbindelse over kabel. Det store udvalg af Porte er direkte med til at sikre X270'eren en værdifuld plads i den rejsende brugers IT-setup, da det mindsker behovet for ekstra adaptere, kabler og udstyr at skulle have med på landevejen, eller i luften.

Læs mere
Lenovo ThinkPad X260
Lenovo ThinkPad X260

## Lille og solid bærbar fra kvalitetsbevidste Lenovo Lenovo ThinkPad X260 er en lille computer med en skærm på 12,5”, hvilket gør den perfekt til folk på farten. Dette kunne fx være sælgere eller dig, som har meget rejseaktivitet i dit arbejde eller privatliv. Studerende vil også med fordel kunne bruge en maskine som denne lille og kompakte X260, da den er nem at have med på gymnasiet eller til universitet, men også har mulighed for at blive tilsluttet en større skærm med HDMI eller displayport. Den lille og robuste maskine kommer udstyret med stærk hardware, som vil kunne klare det daglige arbejde uanset om det foregår på kontoret, i skolen, eller derhjemme. Den klarer selvfølgelig også alt normalt brug som streaming, youtube, facebook og lignende. Alt efter dit brugsmønster kan laptopen have op til 10 timers batteritid. Derudover har den en lav vægt på kun ca. 1,3kg, så den er nem at have med på farten. X260 maskinen har også et indbygget webcam i HD-kvalitet, så der kan blive videochattet i ordentlig kvalitet, fx med skype eller lignende programmer. Lenovo ThinkPad X260 har med 3 USB 3.0 porte også rig mulighed for at du kan tilslutte ekstern harddisk, mus, tastatur eller noget helt fjerde. Det er standardudstyr i computeren, at der er en 4-i-1 kortlæser, så du har nemt ved at indlæse billeder fra kameraer m.m. Derudover er der mulighed for tilslutning af mikrofon og headset via dens AUX 3,5mm indgang, hvilket du måske bedre kender som et Jack stik. Denne genbrugte laptop er også utrolig stærk og kan tåle slag og tab. Den er faktisk testet efter militære specifikationer på 11 parametre. Disse parametre viser, hvilken robusthed, holdbarhed og kvalitet, som computeren skal kunne klare, og omhandler: højt tryk, fugtighed, vibrationer, høje temperaturer, temperatursvingninger, lavt tryk, lav temperatur, sol stråling, svamp salt tåge og støv.

Læs mere
Lenovo ThinkPad X270
Lenovo ThinkPad X270

Lenovo ThinkPad X270 er i stor stil en opgradering af formularen. Processoren er opgraderet til en 7 generations Intel core processor, og klarer stadig nemt og bekvemt kontor, hjemme og lignende opgaver. Maskinen er designet til brugeren på farten, og er derfor oplagt for både medarbejderen der skal have en let, kompakt og kraftig maskine, såvel som den studerende der skal være sikker på at udstyret altid spiller, og kan klare en hel dags forelæsninger uden problemer. Kigger vi på design og byggekvalitet, så er X270'eren lig de sidste par års versioner af modellen. Siden X240 modellen er kun få ting ændret i det gennemførte design, og den største ændring du vil se er skarpere design og gummi belægningen ved de mest udsatte steder som skærm, og top cover der giver et ekstra niveau af holdbarhed maskinen. Der er dog heller ikke meget grund til at ændre på grundstene i modellen da fundamentet fra de tidliger maskiner stadig er solide, og giver dig en meget stabil oplevelse med Lenovos X270. Designet har også efterladt god plads i X270 maskinen til en række tilslutninger så du på farten nemt og hurtigt kan tilslutte dig til projektore, skærme og alt andet du har brug for. Maskinen kommer således med 2 USB 3.0 porte, 1 USB Type C, en fuld størrelses HDMI og både SD kort læser og en fuld størrelses Ethernet port til lynhurtigt webforbindelse over kabel. Det store udvalg af Porte er direkte med til at sikre X270'eren en værdifuld plads i den rejsende brugers IT-setup, da det mindsker behovet for ekstra adaptere, kabler og udstyr at skulle have med på landevejen, eller i luften.

Læs mere
Lenovo ThinkPad T460
Lenovo ThinkPad T460

Lenovo Thinkpad T460 er 2016 versionen af T4xx der i de seneste 7 år har givet erhvervslivet, holdbare, stabile, og ikke mindst drifsikre bærbare computere. Maskinen lever derfor op til ethvert krav som den kræsne erhvervsbruger stiller sin daglige arbejdspartner. Det betyder at du med en genbrugt T460 kan regne med en kraftig, mobil maskine med en holdbarhed som kun andre erhvsmodeller kan matche. Maskinen leveres stadig med det island type keyboard som lenovo introducerede i T430 serien, og du vil som bruger hurtigt kunne genkende det klassiske sorte design, og følelsen af tastaturet. Lenovo har i mange år troet på filosofien om ikke at ændre hvad der virker, hvilket igen er tydeligt i T460 modellen der er nyeste skud på en solidt plantet stamme af gode bærbare computere, bygget til erhvervslivet. Så uanset om du sidder som erhvervsmand og skal have en ny arbejdsmaskine, eller som privat og mangler en maskine til Netflix, officepakken, og facebook, så er du med en T460 sikret en fantastisk partner i hverdagen. Lenovo Thinkpad T460 er udstyret med en 6. generations processor fra Intels, Intel core i serie. Den kommer altså med enten en i3, i5 eller i7 processor som er din garanti for ydelse og stabilitet.. Med en bærbar computer fra Lenovos professionelle T-serie er du sikret kvalitet i topklasse. Alle T-serie modeller er bygget efter Lenovos høje kvalitetsstandarder, hvilket sikrer ikke bare en høj kvalitet men også en uovertruffen holdbarhed.

Læs mere
Lenovo ThinkPad T550
Lenovo ThinkPad T550

Lenovo Thinkpad T550 er 5 generation af lenvos Business line Laptops designet og rette mod de mest krævende professionelle brugere der sætter især holdbarhed over alt andet. Maskinen er designet efter lenovos klassiske designmanual, og har derfor samme stilrene sorte design, med hård plastik udenover en indre kerne af aluminum og titanium, som giver dig en fantastisk oplevelse i brugen af maskinen. T550 maskinen har til sammenligning med dens forgængere valgt at gå både i samme, men også i nye retninger. Maskinen har samme numpad funktionalitet i tastaturet som Lenovo introducerede med forgængeren T540p, og er derfor oplagt for brugere der har brug for numpad funktionaliteten, fx i forbindelse med talarbejde eller bogholderi. Derudover har man i T550 modellen fra Lenovos side valgt at inkludere to batterier i stedet for et. Et batteri er indbygget og kan ikke skiftes, mens et andet kan nemt klikkes ud og i, endda med Hot-swap funktion så man kan skifte batteriet under brug. Men hvad giver det så dig som forbuger ift batteritid? Ved tests har maskinen vist at den kan klare helt op til 10-11 timers brug ved let Wi-Fi surfing under normale forhold. Det er et batteri niveau du sjældent kan komme i nærheden af, og er noget du sjældent finder hos konkurrende mærker. Lenovo Thinkpad T550, er altså en Bærbar computer der i refurbished funktion stadig kan tilbyde dig samme høje kvalitet, ydeevne, holdbarhed og batteritid, som har tjent erhvervslivet siden maskinen kom på scenen i 2015. Uanset om du selv er erhvervsdrivende eller er privat forbruger er der store penge at spare med en genbrugt Lenovo Laptop, og T550 maskinen er kulmination af netop denne læresætning.

Læs mere
Lenovo ThinkPad X260
Lenovo ThinkPad X260

## Lille og solid bærbar fra kvalitetsbevidste Lenovo Lenovo ThinkPad X260 er en lille computer med en skærm på 12,5”, hvilket gør den perfekt til folk på farten. Dette kunne fx være sælgere eller dig, som har meget rejseaktivitet i dit arbejde eller privatliv. Studerende vil også med fordel kunne bruge en maskine som denne lille og kompakte X260, da den er nem at have med på gymnasiet eller til universitet, men også har mulighed for at blive tilsluttet en større skærm med HDMI eller displayport. Den lille og robuste maskine kommer udstyret med stærk hardware, som vil kunne klare det daglige arbejde uanset om det foregår på kontoret, i skolen, eller derhjemme. Den klarer selvfølgelig også alt normalt brug som streaming, youtube, facebook og lignende. Alt efter dit brugsmønster kan laptopen have op til 10 timers batteritid. Derudover har den en lav vægt på kun ca. 1,3kg, så den er nem at have med på farten. X260 maskinen har også et indbygget webcam i HD-kvalitet, så der kan blive videochattet i ordentlig kvalitet, fx med skype eller lignende programmer. Lenovo ThinkPad X260 har med 3 USB 3.0 porte også rig mulighed for at du kan tilslutte ekstern harddisk, mus, tastatur eller noget helt fjerde. Det er standardudstyr i computeren, at der er en 4-i-1 kortlæser, så du har nemt ved at indlæse billeder fra kameraer m.m. Derudover er der mulighed for tilslutning af mikrofon og headset via dens AUX 3,5mm indgang, hvilket du måske bedre kender som et Jack stik. Denne genbrugte laptop er også utrolig stærk og kan tåle slag og tab. Den er faktisk testet efter militære specifikationer på 11 parametre. Disse parametre viser, hvilken robusthed, holdbarhed og kvalitet, som computeren skal kunne klare, og omhandler: højt tryk, fugtighed, vibrationer, høje temperaturer, temperatursvingninger, lavt tryk, lav temperatur, sol stråling, svamp salt tåge og støv.

Læs mere
Lenovo ThinkPad X240
Lenovo ThinkPad X240

Lenovo Thinkpad X240 er en bærbar computer med mobilitet og holdbarhed i absolut højsæde. X-modellerne er lavet til brug af militæret og bygges dermed med de bedste komponenter, og med funktionsdygtighed, som absolut vigtigste parameter. Uanset om computeren bruges på et kontor, i bilen på vej ud til kunder eller under en vandretur i bjergene, så er X240 bygget til at fungere i ethvert miljø. Det behagelige tastatur med mulighed for backlight, giver dig en behagelig computer at arbejde med, uanset hvor du skulle være. Lenovo Thinkpad X240 leveres med en mat skærm, der er udstyret med et kraftigt backlight. Dette betyder, at computeren uden problemer kan bruges selv udenfor på en solrig dag. Den bruger et super flot IPS panel, både i høj og lavopløst version, som sikrer god udnyttelse af skærmen i forskellige vinkler samt et klart og tydeligt billede. Ydelsen er ikke blevet slækket på heller. Lenovo Thinkpad X240 leveres med en fjerde generations Intel Core i5 eller i7 processor, der giver dig den nødvendige ydelse til at gennemføre enhver opgave hverdagen skulle bringe. Med en bærbar computer fra Lenovos professionelle T-serie er du sikret kvalitet i topklasse. X240 er en del af X-delen af T-serien, hvor du får en flot 12" computer med samme ydeevne og holdbarhed, som de større T-serie modeller, men i en kompakt og rejseklar indpakning. Lenovo Thinkpad X240 er udstyret med hurtigt DDR3 RAM, der sikrer dig en super høj ydelse, og er din garanti for kvalitet i topklasse.

Læs mere
HP EliteBook 830 G5
HP EliteBook 830 G5

HP 830 G5 er 13.3” variationen i HP’s topserie af erhvervscomputere også kaldet EliteBooks. Den er altså udstyret med kvalitetskomponenter ligesom sine populære forgænger 830 G4. 830 G5 er solidt bygget, og har klaret flere tests til brug i det amerikanske militær, hvor den bl.a. blev udsat for 8000 volt statiske afladninger og temperaturer mellem -6 og 60 grader celsius. 830 G5 er altså en hårdfør maskine som uden problemer klarer at være med i skoletasken eller stå på værkstedet. 830 G5 er udstyret med B&O tunede højtaler der sikrer en god lyd ift. lignende modeller fra konkurrenterne. EliteBooken har både HDMI, USB-C, dockingport, LAN, USB 3.1 samt høretelefonstik, så du får en bærbar med en bred vifte af tilslutningsmuligheder. Da 830 G5 er en ægte business laptop, er den selvfølgelig også udstyret med en TPM 2.0 security chip som er med til at beskytte vigtige data på computeren mod angreb. Det betyder, at du i kombination med en god anti-virus kan føle dig mere sikker når du fx handler på nettet eller bruger webbank. I 830 G5 har HP raffineret deres allerede populære keyboard, så det er endnu lækre at skrive på, så uanset om du bruger den til at skrive korte mails eller lange opgaver er du sikret en god og produktiv oplevelse. Modellen er også kendt for sin gode batterilevetid, og fra ny er den blevet målt til 8 timer og 20 minutters batteritid ved almindelig surfing på nettet og mellem lysstyrke på skærmen.

Læs mere
Lenovo ThinkPad T450
Lenovo ThinkPad T450

Lenovo Thinkpad T450 kommrer på markedet som den 5 iteration af den yderst populære T-series 14" line-up. Maskinen leverer på mange af de samme punkter som sine forgængere, primært en kraftig og stabil byggekvalitet, samt komponenter i verdensklasse. Det giver dig som forbruger et bid af det bedste erhvervslivet har at tilbyde med kraftige maskiner i ekstremt holdbare indpakninger. Maskinen rammer 14" delen af Thinkpad serien og har derfor en god kombination af skærmplads og mobilitet. Med netop en 14" maskine får du ikke verdens største skærm, men du har både arbejdsplads når det er nødvendigt, og noget flere muligheder ift. at tage maskinen med frem og tilbage. Netop dette gør maskinen meget oplagt som studiemaskine, eller til kontorbrug hvor møder er en naturlig del af hverdagen. T450 har også som resten af T-serien muligheden for at du kan tilkøbe en docking station. Med en lenovo Pro eller Ultra dock, kan du altså nemt få opsat en arbejdsstation, fx med 2 skærme, mus, tastatur og højtaleren, som du hurtigt kan docke til og fra. Det giver dig som bruger en fantastisk frihed i din arbejdsdag, eller derhjemme, uanset hvad du bruger din bærbar til. Hjemmekontoret såvel som Facebook eller youtube i stuen er begge oplagte muligheder med denne kombination. Lenovo Thinkpad T450 er udstyret med 5. generations processorer fra Intels, Intel core i serie. Den kommer altså med enten en i3, i5 eller i7 processor, din garanti for ydelse og stabilitet. Med en bærbar computer fra Lenovos professionelle T-serie er du sikret kvalitet i topklasse. Alle T-serie modeller bygget efter Lenovos høje kvalitetsstandarder, hvilket sikrer dig en stabil og holdbar bærbar, uden at der er skimpet på ydeevnen.

Læs mere
Lenovo ThinkPad X280
Lenovo ThinkPad X280

Lenovo ThinkPad X280 er 2018's skud på X2x0 serien der i mange år har været dominerende på 12.5" markedet, med kompomiløst design, stor ydeevne for størrelsen, og et tidløst look der kan følges tilbage til 90'ernes IBM thinkpads. Modellen er på mange måder en helt ny maskine da Lenovo for første gang i 4 versioner har været ude med en decideret overhaling. Maskinen har derfor fået mere afrundede kanter og et mere frisk og attraktivt look, dertil så er mange af de klassiske plastik og magnesium dele skiftet ud med Glass fibre, hvilket betyder stor holdbarhed selv under tryk, og lav vægt på samme tid. X280 modellen er faktisk helt nede på ~1.1 kg hvorfor den er oplagt til hvem end der skal have deres computer med i tasken fra sted til sted. Som Thinkpad modellerne før den, har X280'eren selvfølgelig også mulig for at kunne blive docket til en dockingstatoin. Dette bliver dog med de nye Type K dockingstationer da fortyndingen af modellen har gjort betydet et flyt af den klassiske Docking tilslutning, så du i stedet tilslutter docken til siden af maskinen. Er du ikke på markedet efter en Dockigstation, så finder du dog også en HDMI, 2 USB 3.0 og et Jackstick på selve maskinen, så du stadig nemt kan tilslutte dig en ekstern skærm, projekter eller lignende. Keyboardet på X280'eren er det klassiske thinkpad Tastetur. Det er holdbart behageligt, og nemt at bruge selv over lange perioder, og i samarbejde med den nye effektive Touchpad, så har du med X280'eren en maskine hvor det er nemt at være produktiv uanset om du skal have skrevet en rapport, eller svaret på den seneste mail. Trackpointet lever selvfølgelig også stadig, og er lige så effektivt og præcis som vil forventes fra Lenovos langtidsholdbare varemærke. Alt i alt kan X280 beskrives som en attraktiv opdatering til en effektiv bærbar computer. Men en genbrugt version får du mulighed for at nyde frugterne af en business orienterede maskine, men til en skarp pris. Maskinen kommer endda med mindre strømkrævende komponenter der gør at maskinen nemt fra ny opnår 8+ timers batteritid ved normal websurfing og lignende opgaver. i sandhed den perfekte maskine til den befarte forbruger.

Læs mere
HP EliteBook 850 G2
HP EliteBook 850 G2

HPs EliteBook-serie er HPs top-serie i kvalitetsdesign og stærke materialer, der skal sikre både kompakthed samtidig med at man ikke går på kompromis med tilslutningsmuligheder og rå performance. Således er EliteBook-serien en række af bærbare fra HP i slanke designs med masser af kraft og fokus på holdbarhed og mobilitet. HP EliteBook 850 G2 er bestemt ingen undtagelse, og til trods for sin 15.6” skærm er der tale om en bærbar i så kompakt design som muligt, men hvor man virkeligt kan mærke, at der er tale om kvalitet. Kabinettet er omkring 2,1 cm højt og computeren vejen kun omkring 2 kg – til trods for computeren i høj grad er fremstillet af lette metaller som aluminium og magnesium, hvilket gør, at kabinettet er super stærkt og stabilt, selvom det er blevet noget tyndere end sine forgængere. Yderligere er HP EliteBook 850 G2 bygget til at skulle opfylde kravene til militærstandarden MIL-STD-810G, der bl.a. betyder, at HP EliteBook 850 G1 skal opfylde krav til hvilken luftfugtighed, den skal kunne modstå, hvilke temperaturer den skal kunne modstå og andre miljømæssige krav. Samtidig er der tale om en bærbar fra enterprise-serien, og derfor er der lagt meget vægt på tilslutningsmulighederne, hvor du kan finde alle de nutidige og moderne tilslutningsmuligheder såsom DisplayPort, HDMI og USB 3.0. Alt i alt er HP EliteBook 850 G2 virkeligt et stærkt valg, hvis du vil have en bærbar med en stor skærm, som samtidig ikke vejer alt for meget – og hvor holdbarheden samtidig er maksimal. En oplagt bærbar PC til dig, der er meget på farten – eller eks. bruger din bærbars skærm som sekundær skærm på kontorpladsen, hvor du virkeligt får meget ud af den store 15,6” skærm.

Læs mere