Spar op til 70% - Tilbud fundet på "

Computere og Laptops

"
DE BEDSTE TILBUD
Tech-Protect Samsung Galaxy Tab A8 10.5
Tech-Protect Samsung Galaxy Tab A8 10.5" (2021) Tech-Protect Keyboard Cover m. Pencil Holder - Engelsk Layout - Sort

Her får du et flip cover til Samsung Galaxy Tab A8 10.5" (2021) med trådløst tastatur fra Tech-Protect. color: #ff2a00;Bemærk: Dette tastatur er med engelsk layout. Tasterne Æ,Ø.Å indgår derfor ikke.Dette et et trådløst keyboard til Samsung Galaxy Tab A8 10.5" (2021), som også har indbygget S-Pen holder, så du kan få det optimale ud af din tablet. Flip coveret er betrukket med lækkert kunstlæder på forsiden, mens indersiden af coveret har en blød mikrofiberforing, der beskytter skærmen mod småridser. De gode materialer sikrer, at din tablet bliver beskyttet bedst muligt. color: #ff2a00;" data-mce-color: #ff2a00;OBS: Der medfølger IKKE en stylus pen med coveret color: #ff2a00;Dette Samsung Galaxy Tab A8 10.5" (2021) cover har en standerfunktion, som giver dig mulighed for at se film, læse og skrive på din tablet, uden at du skal holde om den. I coveret medfølger et aftageligt tastatur. Tastaturet sidder fast i "flip" delen med en stærk magnet og forbindes til din enhed via Bluetooth. Det kan oplades med det medfølgende microUSB kabel (vægoplader medfølger ikke). Da tastaturet er magnetisk og aftageligt, kan man selvfølgelig også benytte coveret uden dette.I og med at tastaturet er aftageligt, kan det naturligvis også bruges til tablet's, tablets og andre enheder som kan forbinde til tastaturet via BluetoothDu kan forvente op til 140 arbejdstimer i brug og op til 180 dage på standby på en enkelt opladning. color: #ff2a00;OBS: Passer kun til Samsung Galaxy Tab A8 10.5" (2021)

Læs mere
Tech-Protect Lenovo Tab M10 Plus (3. Gen) 10.6
Tech-Protect Lenovo Tab M10 Plus (3. Gen) 10.6" (TB-125F/128F) Tech-Protect Keyboard Cover - Engelsk Layout - Sort

Her får du et flip cover til Lenovo Tab M10 Plus (3. Gen) 10.6" (TB-125F/128F) med trådløst tastatur fra Tech-Protect. color: #ff2a00;Bemærk: Dette tastatur er med engelsk layout. Tasterne Æ,Ø.Å indgår derfor ikke.Dette et et trådløst keyboard til Lenovo Tab M10 Plus (3. Gen) 10.6" (TB-125F/128F). Flip coveret er betrukket med lækkert kunstlæder på forsiden, mens indersiden af coveret har en blød mikrofiberforing, der beskytter skærmen mod småridser. De gode materialer sikrer, at din tablet bliver beskyttet bedst muligt. color: #ff2a00;Dette Lenovo cover har en standerfunktion, som giver dig mulighed for at se film, læse og skrive på din tablet, uden at du skal holde om den. Der er en holder til en touch pen, så du kan opbevare tablet og pencil samlet. I coveret medfølger et aftageligt tastatur. Tastaturet sidder fast i "flip" delen med en stærk magnet og forbindes til din enhed via Bluetooth. Det kan oplades med det medfølgende USB kabel (vægoplader medfølger ikke). Da tastaturet er magnetisk og aftageligt, kan man selvfølgelig også benytte coveret uden dette.I og med at tastaturet er aftageligt, kan det naturligvis også bruges til tablet's, tablets og andre enheder som kan forbinde til tastaturet via BluetoothDu kan forvente op til 140 arbejdstimer i brug og op til 180 dage på standby på en enkelt opladning. color: #ff2a00;OBS: Lenovo Tab M10 fås i flere versioner. Dette cover er til Lenovo Tab M10 Plus (3. Gen) 10.6" (TB-125F/128F). Tjek Model nr. på din Tablet for at være sikker på, at du køber til den rigtige. (Du kan finde dit model nr. inde i indstillinger under "om tablet")

Læs mere
Tech-Protect Samsung Galaxy Tab A8 10.5
Tech-Protect Samsung Galaxy Tab A8 10.5" (2021) Tech-Protect Keyboard Cover m. Pencil Holder - Engelsk Layout - Lyserød

Her får du et flip cover til Samsung Galaxy Tab A8 10.5" (2021) med trådløst tastatur fra Tech-Protect. color: #ff2a00;Bemærk: Dette tastatur er med engelsk layout. Tasterne Æ,Ø.Å indgår derfor ikke.Dette et et trådløst keyboard til Samsung Galaxy Tab A8 10.5" (2021), som også har indbygget S-Pen holder, så du kan få det optimale ud af din tablet. Flip coveret er betrukket med lækkert kunstlæder på forsiden, mens indersiden af coveret har en blød mikrofiberforing, der beskytter skærmen mod småridser. De gode materialer sikrer, at din tablet bliver beskyttet bedst muligt. color: #ff2a00;Dette Samsung Galaxy Tab A8 10.5" (2021) cover har en standerfunktion, som giver dig mulighed for at se film, læse og skrive på din tablet, uden at du skal holde om den. I coveret medfølger et aftageligt tastatur. Tastaturet sidder fast i "flip" delen med en stærk magnet og forbindes til din enhed via Bluetooth. Det kan oplades med det medfølgende microUSB kabel (vægoplader medfølger ikke). Da tastaturet er magnetisk og aftageligt, kan man selvfølgelig også benytte coveret uden dette. color: #ff2a00;" data-mce-color: #ff2a00;OBS: Der medfølger IKKE en stylus pen med coveret I og med at tastaturet er aftageligt, kan det naturligvis også bruges til tablet's, tablets og andre enheder som kan forbinde til tastaturet via BluetoothDu kan forvente op til 140 arbejdstimer i brug og op til 180 dage på standby på en enkelt opladning. color: #ff2a00;OBS: Passer kun til Samsung Galaxy Tab A8 10.5" (2021)

Læs mere